středa 24. dubna 2019

Rohová vana 150x100

Anatomicky tvarovaná rohová vana TULLIP je ideální pro relaxaci. Je velmi praktické, že se odtok. Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů.


Balení bez madla, nožiček a podhlavníku.

Jakou vanu do rohu koupit? Rohovou vanu, když máte hodně místa. Zabírají méně místa než klasické rohové. Asymetrickou, když bojuje v malé koupelně s každým centimetrem. Nejmenší jsou od 120x1cm.


Velké jsou vany pro dva. Největší výběr a skvělé ceny na FAVI. Vagnerplast Flóra rohová vana pravá 1x 1x 4. Väčšina z nás sníva o dlhom relaxačnom kúpeli po náročnom dni.

Nakoniec sa nič neuvoľní ako horúca voda, pena, vôňa aromatických sviečok a zvuk vašej obľúbenej hudby. Na seznam Přidat na seznam. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Teiko CEJLON 1ČELNÍ PANEL LEVÝ tcejpan. Moderná akrylátová asymetrická vaňa, rohová , s objemom 1l, je vďaka svojmu nevšednému dizajnu a tvaru vhodná nielen na kúpanie, ale aj na sprchovanie, preto je táto vaňa vhodným výberom do každej modernej kúpeľne. Vaňa z konceptu Asymmetric má rozmery 150x1cm. SIMONA rohová vana 150x150x44cm, bílá.


Detail produktu Do obchodu. Hodnocení produktu:. Vana Rosa od Ravaku, to je originální tvar a chytře vyřešené vnější rozměry umožňují umístění této prostorné rohové vany i do těch nejmenších koupelen. Jde sundat pouze mechanicky s velkým úsilím.


Na foto je vidět očištěný kus. Kvalita výrobku je garantována certifikátem ISO 9.

Akrylátová vana pro malou koupelnu má kompaktní rozměry, při kterých si stále zachovává velkou výhodu rohové vany, jako je velký vnitřní prostor a vanové sedátko. Jej dizajnový tvar dokonale využíva pohodlnosť a praktickosť rohovej vane, čo sa týka krásy a zaberania priestoru. Elegance dravá a mrštná jako stejnojmenný africký had se Vám zakousne pod kůži a už Vás nepustí – bez vany Polysan MAMBA si lze. Hydromasážní a masážní perličkové vany.


Zároveň však poskytuje dokonalý komfort při každodenní hygieně. Tato asymetrická vana je vyrobena ze sendviče plastů. Na rubové straně je opatřena laminací polyesterovou pryskyřicí se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky