pátek 12. dubna 2019

Mobilní stk traktorů

Je vhodné se informovat na t. Neváhejte a přijeďte k nám! Nejezděte s traktorem do STK. Na provedení prohlídky je vhodné se informovat telefonicky na tel. Technické prohlídky traktorů a přívěsů traktorů.


Mobilní stk traktorů

Možnost provedení technické prohlídky v místě stání vozidel tzv. Zde je nutno dodržet předepsané podmínky t. Mobilní stanice technické kontroly pro traktory (kategorie TTTT4), přípojná vozidla (kategorie OT OT OT OT4) a samojízdné pracovní stroje. Pro TP traktorů , při použití mobilní stanice, lze přistoupit na smluvní ceny dle počtu traktorů a vzdálenosti. Vylepení náhradní kontrolní nálepky.


Naše společnost vznikla 5. Dále velmi častým úkonem, který jako autoservis provádíme je oprava filtru pevných částic. Nacházíme se v Hlučíně–Darkovičkách. Nyní nově také v Ostravě–Hrabové, kde provádíme měření emisí pro osobní, nákladní automobily a traktory. Stanice technické kontroly. Osobní, nákladní vozidla, traktory, všechna přípojná vozidla.


Všechny časy jsou v UTC. Zajišťuje autoškolu skupin A, Aa Apro motocykly, skupiny B pro vozidla a školení řidičů. Pravidelné technické prohlídky. Provozovatel silničního vozidla, které před zápisem do registru silničních vozidel nebylo registrováno v jiném státě, přistaví silniční vozidlo k pravidelné technické prohlídce ve lhůtě let ode dne zápisu vozidla do registru silničních vozidel a poté pravidelně ve lhůtě let ode dne provedení předchozí pravidelné. Přednost mají objednaní zákazníci.


Zetor na prodej – bazar, použité pracovní stroje a zemědělská technika. Zetor, kde vyřešíte koupi i prodej pracovních strojů. Firmy u kterých si můžete nechat technickou kontrolu traktorů. U technických prohlídek traktorů je potřeba se předem objednat.


Ve výukovém centru v Hlušicích v rámci odborného výcviku provozujeme školní agroservis, který poskytuje zájemcům z řad veřejnosti běžné opravy traktorů , přípojných vozidel a ostatních zemědělských strojů. Opravy provádějí žáci za dozoru učitelů odborného výcviku. Provádíme technické prohlídky silničních vozidel a měření emisí, kontrolu technického stavu, činnost ústrojí, množství znečišťujících látek, účinnosti spalování a kontrolu spalovacích cest. STK SEZIMOVO ÚSTÍ spol.


Evaluations of Stk - Sme Traktory: To evaluate this company please Login or Register. Vítejte na stránkách stanice technické kontroly ve Vlčnově u Chrudimi. V naší provozovně provádíme pravidelné kontroly automobilů kategorie M N,motocyklů, přívěsů kategorie OO dále technické prohlídky vozidel před registrací - individuální dovozy, také evidenční kontroly vozidel a technické kontroly traktorů a traktorových.


Mobilní stk traktorů

Mobiteli iz cijele Bosne i Hercegovine. Měříme emise osobních a nákladních vozů, autobusů, traktorů i vozů s pohony LPG a CNG. Máte zájem o podrobnější informace o historii daného vozu? Zde můžete použít následující slevový kód: SAUTO72 díky kterému získate slevu ve výši 10- Kč z ceny prověření historie vozidla.


Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami. Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov nabízí po krátké přestávce p rovedení technické prohlídky traktorů a jejich přípojných vozidel ve středisku praktického vyučování v Hlušicích. Individuální dovozy vozidel, přestavby.


Mobilní stk traktorů

Evidenční kontroly vozidel a pracovních strojů. Testy tlumičů pérvání automobilů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky