středa 7. června 2017

Termostatické hlavice

Na termostatické ventily a hlavice poskytujeme záruku let. Buďte i vy našimi zákazníky! Od počátku se věnujeme technologii a vývoji termostatických ventilů a hlavic.


Distribuci a prodej zajišťujeme prostřednictvím specializovaných partnerů a odborných velkoobchodů. Vyberajte si Hlavice pre radiátory podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie. Jaké termostatické hlavice ? Termostatické hlavice mohou být manuální – ty umožňují nastavení jedné úrovně teploty prostoru a jsou nejčastěji používané.


Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až.


Adaptér z Klip-Klap na M30xpro termostatické hlavice.

Objímka pro termohlavu. Speciální šroub pro objímky R455A, R455B. Zesílený kroužek proti zcizení hlavy R456. Chytré termostatické hlavice skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Netatmo , FIBARO, Tado a dalších. Vymeňte staré a nie celkom presné termostatické hlavice na radiátoroch vo vašom byte či kancelárii za novšie a modernejšie zariadenia, ktoré vám pomôžu aj čo-to ušetriť.


Ovládate ich manuálne prostredníctvom tlačidiel alebo na diaľku svojím smartfónom. Danfoss, Elektrobock, FIBARO a dalších. Vybírejte si Hlavice pro radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Doporučené rozpětí jednorázové změny u termostatických hlavic a ventilů je 5°C. Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon. Podíváme se, co obsahuje balení, ukážeme si postup inst.


Vybírat můžete z mnoha modelů – od těch základnějších, které pořídíte za méně než 2Kč, až po ty programovatelné, které vám umožňují nastavit přesnou požadovanou teplotu. Prodlužte si životnost termostatické hlavice. Na konci každé topné sezóny otevřete všechny termostatické ventily ( hlavice ) doplna.

Během topné sezóny si protočte čas od času i ty termostatické hlavice , které máte v málo používaných místnostech a máte je nastaveny trvale na minimální teplotu. Ovládejte hlavici jednoduše pomocí vašich Apple zařízení, tak jak jste běžně zvyklí, nebo využijte hlasové ovládání Siri. Kromě termostatické hlavice můžete zakoupit také další produkty FIBARO s podporou HomeKit - Senzor na okna a dveře Detektor pohybu, nebo Detektor zaplavení. Svěřte zakázkové kovoobrábění zkušeným profesionálům.


Vybíráte termostatické hlavice pro otopnou soustavu? Zvolte výrobky divize Coterm naší společnosti KWP, s. Jsme jediným českým výrobcem termostatických hlavic a ventilů. Specializujeme se rovněž na kovoobrábění a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky