středa 7. června 2017

Kotle dakon litinove

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov.


Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kotel Hercules Uje litinový zplyňovací kotel s ručním přikládáním, řadí se do skupiny kotlů na tuhá paliva. Automatické kotle a krby na pelety.

Zpynovacíc (kogenerační ) kotle na dřevo. Značka Dakon patří mezi přední výrobce kotlů na tuhá paliva, které se na Krnovsku vyrábí již více než let. Nabídka kotlů Dakon je široká, zahrnuje ocelové a litinové kotle na různé druhy paliv. Stroje se pyšní zejména dlouhou životností a vysokou účinností.


Velmi se dbá na šetrnost k životnímu prostředí. Jedná se o kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit.


Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění. Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva. Vysoká účinnost a dlouhá životnost řadí firmu Dakon mezi přední výrobce kotlů. Stacionární kotel DAKON DAMAT PYRO G je zplyňovací teplovodní kotel na dřevo určen k vytápění rodinných domů, provozoven a obdobných objektů. Otopný systém může být s otevřenou nebo uzavřenou tlakovou expanzní nádobou a nuceným oběhem otopné vody.


Litinové kotlové těleso je výrazně. Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Dakon DUA PLUS. Plynové nástěnné kotle s označení DUA PLUS, byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA 230RT, RK, kotel s průtokovým ohřevem teplé vody DUA 230CK.


V sekci kotle na tuhá paliva naleznete kotle fungující na bázi spalování dřeva, uhlí, briket či koksu. A to včetně oblíbených kotlů DAKON.

Díky momentálně nízkým cenám pevných paliv se jedná o ekonomicky výhodné stroje. Moderní kotle je možno rozdělit podle druhu spalovaného paliva, čili na pevné palivo jako uhlí nebo uhlí v podobě ekohrášku. Zplynovací kotle DAKON - Na tuhá paliva: dřevo, uhlí, pelety.


Kotle pro ústřední topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky