úterý 6. června 2017

Tipa stavebnice

Tipa stavebnice

Vypršení časového limitu je signalizováno opticky (blikání displeje) a akusticky (piezo bzučák). Změna logického stavu vývodů nastává při dokončení odpočtu. Stavebnice rovněž disponuje dvěma vývody, které jsou ve vzájemné negaci. Proto je plošný spoj jen vyvrtán a nalakován, bez pocínování, nepájivé masky, potisku součástek. Zařízení je přesně šité na míru elektrotechnickým soutěžím, kdy je třeba něco levného a dobře otestovatelného.


Tato stavebnice se už jen pro počet součástek řadí k těm jednodušším, které naše společnost nabízí. Osazení nevyžaduje z časového hlediska velké úsilí, nicméně je o to více třeba dbát na jistou. S elektronickou stavebnicí se může začátečník mnoho naučit, zkušený kutil s ní dokáže vykouzlit divy. Vyberte si jednu ze stavebnic nabízených na TIPA. Rozšiřujte znalosti dětí zábavnou formou při hraní s elektronickými, solárními a svítícími stavebnicemi.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Většina stavebnic hodin z naší produkce je realizována s velkými displeji. Pro ty, kteří si chtějí postavit něco malého, jednoduchého, levného a užitečného, byla navržena stavebnice těchto malých hodin. Doprava zadarmopri nákupe nad €. Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11:00.


Plošný spoj TIPA PT0Digitronové hodiny Originální plošný spoj ke stavebnici PT0Digitronové hodiny. Bohužel již nemáme žádné zásoby digitronů a proto musel být prodej velmi úspešné stavebnice ukončen. Nabízíme vám ale aleternativu a to zakoupení orignálního plošného spoje. DPS je vyvrtáná s nepájivou maskou, potiskem a. Další stavebnice NF techniky společnosti Tipa , spol. Dvěma trimry lze nastavovat frekvenci blikání a poměr doby svitu ku době zhasnutých LED.


V nastavení parametrů se tak můžete pohybovat od trvalého svitu až k stroboskopickému režimu. Teploměr je schopen měřit teplotu v rozsahu od -do 99°C s přesností na 1°C. Elektronická stavebnice miniaturního digitální SMD teploměru. Zařízení je díky svým rozměrům vhodné pro umístění do kontrolních panelů či do auta. Zesilovače, časovače, měřiče otáček, blikače, předzesilovače.


Tipa stavebnice

Výborný dárek pro každou ženu! Jsme specialisté nejen v oboru. Zapojení je i přes použití klasických součástek jednou z nejmenších konstrukcí tohoto druhu na trhu.


Díky spojovacím bodům lze sestavit neomezené množství indikátorů do kompaktního celku. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, pripravili sme pre Vás prehľad doručovacích metó použiteľných na našom e-shope.


Tipa stavebnice

PT029B je výjimečná stavebnice digitálních hodin s historickými digitronovými zobrazovači IN-1 které se vyznačují zajímavým designem, nízkou spotřebou a reálně vypadajícími číslicemi. Navíc díky jednostrannému plošnému spoji je stavebnice vhodná pro úplné začátečníky, kteří se s elektronikou teprve seznamují. Rychlost blikání lze nastavit zhruba od jednoho proběhnutí za.


Nesestavené stavebnice TIPA. Napájení: 230VAC Fázová triaková regulace bez zpětné vazby Max. Použití regulátoru regulace jasu žárovky regulace otáček motoru regulace teploty mikropájky.


Tipa stavebnice

Výkon lze regulovat trimrem nebo termistorem NTC (termistor není součastí stavebnice ) v závislosti na teplotě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky