čtvrtek 22. června 2017

Dakon np pyro zkušenosti

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kompletní informace k výběru. Kotle bez trubkovnice se relativne dlouho rozehrivaji, dele vsak teplotu udrzuji. This feature is not available right now. Please try again later.


Popis výrobku Kotel na pevná paliva NP Pyro je kotel na zplynování dřeva s ručním přikládáním určený pro pro spalování kusového dřeva o maximální vlhkosti.

Je schválen podle normy EN EN 305-5. Při vývoji byl kladen velký důraz. NP PYRO je určena pro spalování suchého kusového dřeva s vlhkostí do. V dalším textu je nazýván jako kotel.


Užívání k určenému účelu Kotel na pevná paliva NP Pyro je zplyňovací kotel na spalování kusového (polenového) dříví v jedno- a vícegeneračních rodinných domech. Zátopová klapka se musí aretovat závlačkami jinak spadne do kotle. Při tom zapojení je jen otázkou šroubů.


Aby platila záruka, musíte si nechat připojit kotel firmou.

Používáním tohoto webu s tím. Zdravím, dnes jsem koukal, že tradiční výrobce uvedl na trh inovaci kotle Dor ve emisní třídě 1a 24kW. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pokud by k němu byla i aku nádoba, myslím,že ten koltík bude perfektní.


Zpočátku jsem musel doladit parametry v řídící jednotce a nau. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Jako palivo se používá suché kusové dřevo.


Kotel je charakteristický moderním vzhledem, což mu však neubírá na kvalitě konstrukce či materiálu a může se tak pyšnit dlouhou životností. Zplynovací kotel na dřevo představuje ekologický způsob vytápění. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prosím o informaci, jak co nejdříve zajistit jeho uvedení do provozu. Moje manželka Milada Rudlová zakoupila kotel DAKON NP Pyro 3 ale dosud nezajistila jeho instalaci.


Je nyní umístěn v kotelně. KP Pyro má speciální robustní konstrukci a je určen pro spalování suchého kusového dřeva s vlhkostí do. Předepsané palivo suché dřevo.


Chtěl bych kotel na dřevo a jeden z důvodů je.

Na kotle SP Pyro je možné nově čerpat příspěvek v rámci tzv. Při jeho vývoji jsme využili dlouholeté zkušenosti s výrobou kotlů na tuhá paliva,. Prodej, montáž, uvedení do provozu, záruční a pozáruční servis, poradenství kotle DAKON FBAutomat.


Dakon DOR D na dřevo stránka: 1. Instalaci kotle svěřte pouze autorizované odborné firmě. Vložit koment ář Zrušit odpověď na komentář. Maximální délka polen 3mm.


Nový zplynovací kotel NP Pyro představuje ekologický způsob vytápění a stejně jako jeho předchůdce je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Kotle NP Pyro se vyrábí ve výkonové řadě až kW. Typy a výkony Kotle SP Pyro se vyrábí ve výkonové řadě a kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky