čtvrtek 15. června 2017

Kamna vysočanka

Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna , kachlové sporáky a krbová kamna. Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna , kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny, ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu. Jednotlivá kachlová kamna se kromě designu liší i umístěním. Kachlové sporáky Vysočanka.


Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). KACHLOVÁ KAMNA KABOUREK. Všeobecné informace: Keramická kamna KABOUREK jsou zvláště vhodná pro vytápění obytných, pracovních místostí, pro ohřev potravin a tekutin (vaření).


Mistři kamnářského řemesla pracují. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Dle informací z MPO můžeme zajišťovat maloobchodní prodej pro veřejnost prostřednictvím internetu,tedy objednávejte přes e-shop nebo e-mail viz kontakty, o přípravenosti zboží Vás budeme informovat,následně proběhne výdej výdejním okénkem.


Vyberte si topidlo přesně podle Vašich představ. U nás najdete klasická krbová kamna , kachlová kamna , kamna s troubou na pečení, krbová kamna s teplovodním výměníkem, klasické krbové vložky, krbové vložky s teplovodním výměníkem, krbové vložky se vzduchovodem, sporáky na dřevo, sporáky s teplovodním výměníkem, teplovodní. Nabízíme širokou škálu topidel.


Zajímá Vás jak správně napojit kamna , který kouřovod s jakou délkou a pod jakým úhlem jej napojit? V tomto článku se Vám pokusíme některé nejasnosti objasnit a vysvětlit. Předností těchto kamen je hluboký spalovací prostor, malá spotřeba a dlouhá doba výhřevnosti.


Uvedená cena je za kamna s černou kostrou s hladkými kachly. VYSOKÁ ÚČINNOST - NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA - VELKÝ VÝKON ! Kamna kachlová Sam kW Vysočanka. Vyrábí ze zadním a na přání s bočním vývodem. Keramická kamna KEMAS jsou zvláště vhodná pro vytápění obytných, pracovních místostí, pro ohřev potravin a tekutin. Pláty na kamna - pláty na průmyslově vyráběná kamna a sporáky jsou určené především pro daný typ výrobku.


Tyto pláty je rovněž možné dále upravovat např. Více jak druhů krbových kamen skladem. Bez poškození, funkční. Cena a podrobnější informace na odkazu na eshop na konci popisu.


Vyrábíme a prodáváme kachlová kamna a sporáky, stáložárná kamna , interiérové krby, krbové vložky a kamna. Dále nabízíme pláty, rošty, dvířka či troubu. Vyrábíme kamna a sporáky z kachlí atypických vzorů a barev na přání zákazníků.


Stavíme teplovzdušné krby, teplovodní krby a krbová kamna , přesně podle přání zákazníků. Vysočanka Zde si můžete prohlédnout naši novou nabídku sporáku českého výrobce V. Vybíráte kvalitní krbová kamna pro váš dům, chatu či chalupu? Nebo již máte kamna vybraná a chcete si je před nákupem raději osobně prohlédnout?


Kamna vysočanka

Potřebujete s výběrem kamen pomoci? Na ploše větší než 5msi můžete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky