čtvrtek 29. června 2017

Air bank propojeni

Mobilní bankovnictví Air Bank v kapesním vydání najdete v My Air. Mobilní aplikace se jmenuje My Air a pečuje o ni naše dceřiná společnost stejného jména. Kromě vyladěného mobilního bankovnictví v ní najdete i jiné užitečné služby.


Chceme dokázat, že i banku můžete mít rádi. Air Bank je ke klientům otevřená, pravdivá a považuje je za zákazníky, ne za čísla. Otevřeli jsme bankovní rozhraní vývojářům třetích stran. Díky tomu mohou vznikat nové mobilní a webové aplikace, které budou sloužit našim klientům, a to i přesto, že nejsou z naší dílny.


Je členem mezinárodní skupiny PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera. Air Bank nabízí bankovní produkty v těchto kategoriích: běžný účet spořící účet půjčka hypotéka a. Air Bank multibanking zatím nemá, ale připravuje jeho spuštění přes mobilní bankovnictví v aplikaci My Air. Klienti se ale mohou ke svým účtům dostat přes aplikaci třetích stran. Fio banka poskytuje přístup třetím stranám, sdílí tedy data, ale multibanking zatím nemá. Air Bank spustila multibanking pro své klienty začátkem letošního roku.


V současné době ho využívá tisíc lidí, kteří se přes bankovnictví Air Bank propojili se svými účty v jiných bankách. Opačným směrem, tedy z jiné banky do Air Bank , se přes multibanking připojuje tisíc unikátních uživatelů. V čele Air Bank stojí tato parta lidí, kteří se umí smát nejen při focení. První úsměv zleva patří generálnímu řediteli Michalovi Strculovi.


Vedle něj stojí další ředitelé: Ondřej Šňupárek - Divize IT, Jakub Petřina - Marketing, Miroslav Sovják - Divize retailového bankovnictví, Luboš Berkovec - Řízení rizik a Péče o klienta, Markéta Skotnicová - Interní. Nejsem klientem Air Bank. Nevadí, účet si založíte na pár kliků a pak už vám v bankování nic nebrání. Nechte nám na sebe číslo a my vám rádi se vším poradíme. Abyste ale nepsali zbytečně, radši vás předem upozorníme, že v Air Bank děláme věci hodně po našem.


Třeba u nás nenajdete tištěnou inzerci v časopisech nebo v novinách, nevysíláme ani rozhlasové spoty. Klienti Air Bank mohou ve svém internetbankingu nebo v mobilním bankovnictví My Air sledovat účty již v pěti bankách. Nově přibyla možnost nahlížet i na účet v Raiffeisenbank. Ta rozšiřuje existující možnosti propojení: na Českou spořitelnu, Equa bank , Komerční banku a MONETU Money Bank. Buď se zaměříme na drobné bankovnictví, kde právě kombinace s­ Air Bank a českým a slovenským Home Creditem byla nejatraktivnější.


Nebo bychom se mohli stát hodnotnou součástí univerzální banky. Je tu několik středních až velkých bank , o nichž jsem přesvědčen, že bychom obohatili jejich obchodní model. Skupina PPF podnikatele Petra Kellnera spustila proces ke sjednocení Air Bank , českého a slovenského Home Creditu s Monetou Money Bank. Vznikne tak dvojka ve spotřebitelských půjčkách a trojka ve velikosti bankovní sítě pod značnou Air Bank. Hodnota zamýšlené transakce je 1miliardy korun.


TK o tom dnes informovala skupina Home Credit. Aplikace mobilního bankovnictví Air Bank dostala významnější aktualizaci a při té příležitosti mění název na My Air. Hlavní inovací je přihlášení pomocí otisku prstu, což je funkce, kterou nabízí i aplikace dalších bankovních institucí. Vylepšen byl také vzhled a aplikace by měla být pohodlnější na ovládání. Banka sdělila, že původně chtěla nabídnout propojení s účty všech bank , ze kterých k ní klienti nejčastěji přecházejí.


Ale po roce vyčkávání, tj. PSDna zpřístupnění standardního napojení od ostatních bank , se Air Bank rozhodla začít alespoň s Českou spořitelnou a Equa bank. Klienti Air Bank nově mohou přes své internetové a mobilní bankovnictví nahlížet na účty už ve čtyřech bankách – České spořitelně, Komerční bance, Monetě Money Bank a Equa bank. Další v pořadí bude nejspíš propojení Air Bank – ČSOB a Raiffeisenbank. Jako první k multibankingu Air Bank mohli klienti připojit své účty v České spořitelně a Equa bank.


Vzhledem k formátu zasílaných e-mailů proto párování v současné době bohužel neumožňuje Česká Spořitelna, Equa Bank , Era a mBank. Pak stačí, když si do svého internetového bankovnictví zadáte e-mailovou adresu, na kterou má banka posílat informace o platbách, a systém bude platby párovat automaticky. Moneta Money Bank nyní umožňuje svým klientům vidět zůstatky na svých běžných účtech u jiných bank.


Smart Banka ve verzi pro Android toto umožňuje pro Air Bank , Creditas, Českou spořitelnu, ČSOB, Fio a mBank. V případě Smart Banky pro iOS jde o Air Bank , Creditas, Českou spořitelnu a Fio,“ uvádí Jakub Švestka. Its a pyramid system with about of the bottles in the low bank , or so bottles in the medium bank , and bottles in the high bank. They also have fill manifolds with fill whips each, that can plug into one. You can go out with her.


With our mobile banking application, you can like us wherever you are. It shows you anytime how much money you have in your account. Moreover, there are extra handy filters.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky