čtvrtek 15. června 2017

Nunnauuni hestia solo

Nunnauuni hestia solo

Locate your closest dealer and installation service. Do you need help with the installation? We use cookies on our website to improve customer experience.


Nunnauuni hestia solo

NunnaUunin Hestia Solo on täydellinen ratkaisu, kun haluat tulisijaasi ruoanlaittomahdollisuuden. Tutustu monipuoliseen mallistoon ja sovi ilmainen kotikäynti NunnaUuni -asiantuntijan kanssa jo tänään. Ruoanlaittoa, tunnelmaa ja puhdasta lämpöä.


Täysvuolukivinen Hestia Solo Ceramic Negro takkaleivinuuni on verhoiltu keraamisilla laatoilla. Hestia Angolo Solo je akumulační krb s místem na pečení. Umožňuje proto efektivní vytápění domácnosti, stejně jako pečení v troubě.


Tento nový model akumulačních kamen s místem na pečení vám bude do interiéru dodávat teplo i hodin po vyhasnutí a současně v peci udrží teplotu až 1°C. Ušetříte proto hned dvakrát, protože nejen vytápíte, ale zároveň. Akumulační krbová kamna s pecí Hestia Solo jsou nejprodávanějším modelem s pečicí troubou a jsou určena pro všechny, kteří mají rádi příjemné sálavé teplo a zároveň si chtějí upéct vlastní pokrm postaru, v peci u kamen. Maso či buchty pečené na dřevu mají lahodnu nezaměnitelnou chuť. Navíc si budete připadat jako v dávných časech.


See the product pictures of PL and glass models (G) from the 3pdf! HESTIA SOLO HESTIA SOLO HESTIA SOLO -PL = Top connection NunnaUuni Oy reserves the right to make alterations HESTIA SOLO PL HESTIA SOLO G HESTIA SOLO PL G HESTIA. Ruokaa, tunnelmaa ja puhdasta lämpöä. A NunnaUuni kandallók 1 zsírkőből készülnek a tűztértől kezdve egészen a külső felületig.


Nunnauuni hestia solo

Akár modern, akár hagyományos a megjelenése, minden kandalló belsejében egy erős Mammutti zsírkő mag található, amelyben a Golden Fire által termelt hőenergia hatékonyan tárolódik. Vychází ze základního modelu Hestia Solo 1- také tento krb je vybavený troubou na pečení, která je z druhé strany kamen. Hestia Solo -Mobile navigation Összes kategória Kandallók Normál kandallók Sütős kandallók Dekor Kandallók Sarok kandallók Kemencék és tűzhelyek Modern kandalló Genius Injektor Calor kandallók 1. Akumulační krb s troubou (pecí) a tunelem Hestia Solo Tunnel v sobě kombinují hned dvě výhody.


Elegantní krby s pecí Hestia Solo 1se vyznačuje účinností. Tento krb z mastku má troubu instalovanou z druhé strany kamen. Akumulační kamna jsou stavěna tak, aby bylo možné oheň sledovat například z obývacího pokoje, ale pečící. Zobrazit kategorie Kategorie. V troubě můžete péct nebo ohřívat jídlo.


Krb vydrží sálat do prostoru teplo až hodin po vyhasnutí plamene. Díky skvělé akumulaci nemusíte tak často přikládat a šetříte topivo. Dokumentai atsisiuntimui skiltyje (puslapio apačioje) yra įdėta šio modelio 3D vizualizacija, kurios dėka galėsite pasirinkti tinkamiausią židinio dizainą. NunnaUuni židiniai gaminami iš itin retos muilo akmens rūšies, dar vadinamos mamuto akmeniu.


Hestia Solo 1Tunnel Mobile navigation Összes kategória Kandallók Normál kandallók Sütős kandallók Dekor Kandallók Sarok kandallók Kemencék és tűzhelyek Modern kandalló Genius Injektor Calor kandallók 1. Hestia Solo 1Mobile navigation Összes kategória Kandallók Normál kandallók Sütős kandallók Dekor Kandallók Sarok kandallók Kemencék és tűzhelyek Modern kandalló Genius Injektor Calor kandallók 1. Opbouw Nunnauuni speksteenkachel Hestia deel 3. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. NunnaUuni fireplace doesn’t need to be big to deliver plenty of comfort warmth after fire has gone.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky