pátek 30. června 2017

Ortopedická podložka do auta

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Rehabilitační pomůcka, ortopedická podložka , která je vhodná i na sedadlo do auta nebo do kanceláře, určená pro správné držení zad.


Ortopedická podložka do auta

Vhodná také jako prevence i při bolestech. Sedáky na stoličky, kreslá a do auta. Vyhrievacia podložka na sedadla do auta. Nahrada za vyhrievane sedadla. Z této myšlenky vychází patentovaný sedák na pružině SpinaliS, který se naklápí do všech stran a funguje na principu aktivního sezení (nebo také dynamického sezení), čímž imituje sezení na balónu.


Unikátní nanopodložka - protiskluzová podložka do auta má extra přilnavý povrch. Nanopodložka proto udrží Vaše mobilní telefony, brýle, GPS navigace, mppřehrávače a další drobné předměty. Protiskluzová nanopodložka do auta se hodí i jako skvělý dárek.


Walser Bederní opěrka do auta BILL s paměťové pěny MEMORY FOAM - Ergoline. Bederní opěrka účinně brání bolestem páteře a zad při dlouhém sezení, anatomický tvar je vhodný do všech typů. Vybírejte si Nanopodložky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pomáhá předcházet vzniku bolesti zad a podporuje správné držení těla při sezení, snižuje tlak na kostrč a meziobratlové ploténky bederní páteře. Jednoduché upevnění na sedadlo. Zdravotná pomôcka slúži ako. Fit vankúš je nestabilná podložka.


Ortopedická matrace pro psy s paměťovou pěnou. Tento dômyselný pomocník narovná Vašu chrbticu, eliminuje mikrootrasy a uľavuje medzistavcovým platničkám. Príjemne masíruje chrbát aj počas jazdy a zníži tlak na žily v dolných končatinách. Podložka do auta zabezpečí Vaše maximálne pohodlie. Levné doplňky do auta od odborníků.


Dostupné bezplatné doručení. Objevujte a ušetřete Objednejte si ještě dnes! Padnutiu mobilu, kľúčov, tankovacích kariet a iných drobných predmetov z palubnej dosky zabráni táto skvelá protišmyková podložka do auta. Protišmyková podložka do auta predstavuje skvelý darček pre každého vodiča.


Ortopedická podložka do auta

Příjemná vibrační masáž přímo na vašem sedadle nebo křesle. Veškeré informace o produktu. Masážní podložka do auta s vyhříváním Masážní podložka do auta s vyhříváním je ideální do auta , kanceláře nebo domácnosti. Podložky do kufru najdete přímo pod modelem svého auta v levém menu. Masážna vyhrievacia podložka do auta i domácnosti.


Ubolené telo po namáhavom dni - pocit, ktorý pozná každý z nás. Táto masážna podložka skvelým spôsobom prekrví organizmus a pomôže vám dostať sa späť na nohy. Až masážne body - stehná, bedrová o. KOSMODISK PRESTIGE masážní pás do auta je speciální model Kosmodisku, který se upevňuje na sedadla vozidel (osobních aut, nákladních vozů, autobusů).


S podložkou na sedadlo auta Walser Grafis v čierno-sivom prevedení zažijete kvalitnú a komfortnú jazdu! Počas jazdy sa tak uvoľní tlak na váš chrbát a zadok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky