úterý 6. června 2017

Krbová kamna bez komínu

Krbová kamna bez komínu

Bio krby na biolíh, bez komínu. Bydlíte třeba v panelovém domě a nechcete se ochudit o pohled na plápolající plamen? Stačí doplnit palivo a romantický večer si vychutnat. Je možné je postavit i na plovoucí podlahu, v tomto případě dejte pod krbová kamna podložku ze skla nebo plechu.


Velkou výhodou je, pokud si kolem krbovek necháte vykachlíkovat stěny, protože se vám budou snadno udržovat. Samozřejmě nemějte v blízkosti kamen hořlavé materiály. Pro vytápění kanceláří, skladů, nepotřebují komín. Ideální pro byty, půdní vestavby, i sklepní byty. Lze programovat , má i. Frézování, rozšiřování komínového průduchu, kde jsou odváděny spaliny od spotřebičů například krbová kamna , kotle, atd.


BIO KRBY - bez komínu , zápachu, dýmu, škodlivých spalin a bez údržby. Tento druh krbů spaluje speciální bio alkohol nebo denaturovaný alkohol (Ethanol). Zapojení kouřovodu krbových kamen. Dlouhodobý trend vývoje u krbových kamen je vyrábět topidla s vysokou účinností. Ruku v ruce s vysokou účinností jde i nízká teplota spalin na výstupu (čím vyšší účinnost, tím nižší teplota spalin = nižší komínová ztráta – tj. ztráta teplotou spalin).


Krbová kamna bez komínu

Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna , kachlová kamna , peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení! Krbová kamna navíc kromě zdroje tepla mohou být i zajímavým oživením vašeho interiéru. Ceny energií se v posledních letech šplhají nahoru a vysávají lidem z rodinných rozpočtů ročně stovky až tisíce korun navíc.


Peletková kamna bez komínu. Mít kamna – kotel bez komínu je zřejmá výhoda. Komín nemusíte kupovat, stavět a hlavně nemusíte za něj platit každoroční revize. V pasivních domech vám dále odpadá problematické řešení tepelných mostů. Stačí si z naší nabídky vybrat krbová kamna , která Vám vyhovují po estetické stránce.


Krbová kamna bez komínu

My Vám k nim navrhneme odpovídající komín. Můžete si vybrat keramický i nerezový komín. Pokud je to nutné, zajistíme komín s externím přívodem vzduchu. Provedeme montáž komínu a až řeknete, přivezeme Vám kamna , která Vám připojíme.


Produkty bez výměníku jsou určeny pouze pro určitou místnost a představují spíše jen designový doplněk. Klasická kamna bez výměníku se ještě dále dělí na sálavá a konvekční. Každá z těchto kategorií v sobě skýtá určité výhody, ale zároveň i nevýhody.


Krbová kamna bez komínu

Jak připojit krbová kamna ke komínu ? Kouřovody jsou buď slabo- nebo silnostěnné. Vzhledem k delší životnosti se používají především tzv. Dodáváme a montujeme kamna , krby nebo krbová kamna. Kamna , krby, krbová kamna. Naše firma OCELMAT dlouhodobě spolupracuje s renomovanými krbařskými firmami a dodavateli kamen a krbů.


Pro konkrétní informace o značce krbových kamen klikněte na obrázek. Oproti otevřenému krbu nejsou krbová kamna napevno vystavěná v budově a mají uzavřené ohniště. Investice do pořízení kamen se vám přibližně.


Komínové systémy, nerezové kouřovody, nerezové komíny,komínové nástavce, kouřovody, krbová kamna , komíny za nejnižší cenu -,dodáváme sady české výroby po celém území ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky