pondělí 6. února 2017

Zahradní traktor partner p 11577 rb

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vybaven integrovaným sběrným košem a žacím ús. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


This feature is not available right now. Please try again later. Traktor na sekání trávy s výkonným motorem BS PWR BLT a robustní, v 6-ti stupních nastavitelnou, sekací plošinou.


Výkyvně zavěšená přední osa pro pohodlnější práci. Sběrací koš na trávu o objemu 2l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Výrobce Partner , prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Partner. Videa, návody, diskuse.


Snadno se vyprazdňuje ze sedadla řidiče. UPOZORNĚNÍ - DOPRAVCI OMEZUJÍ HOTOVOSTNÍ PLATBY. Vážení zákazníci, Omlouváme se, bohužel dopravci omezili hotovostní platební styk. Dobrý den, pro trakturek partner sklon to je jako rovina.


Kosil jsem s ím asi - svah. Příčinou bylo špatné dosednutí (zavření) koše ke kontrolnímu spínači, takže nešlo zapnout sečení a traktoru zhasnul motor. Máte sice jinou značku, ale zkuste na to kouknout, jestli Vám nezlobí tento hlídací mechanizmus.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Pouze k osobnímu odběru nebo dovezeme po Mělníku a okolí. Silný motor BS Powerbuilt 11. Kompaktní malý traktor s minimálním poloměrem otáčení pro menší zahrady s možností bočního výhozu trávy.


Komfort stroje podtrhuje elektrický startér a pedálem ovládaná hydrostatická převodovka, která umožňuje plynule měnit pojezdovou rychlost. Bazén byt dům elektrocentrály elektronika firma it kamna kerio krbová kamna květiny křovinořez lidé manfild monfild motorové pily Mountfield nábytek podlahy počítače Praha sekačka sekačky server servery sleva slevy sněhová fréza sněhové frézy správa správa sítě stroje svatba síť topení traktory vytápění vánoce výzdoba dekorace. AKČNÍ JARNÍ NABÍDKA NOVĚ V PRODEJI výrobky. Traktor Lazer je zahradní traktor dobré kvality za rozumnou cenu.


Má výkyvně zavěšenou přední osu pro pohodlnější práci. Jeden válec, jednorotorové sečení o záběru cm. Vyprazdňování koše je ruční.


Velmi praktické a efektivní zahradní traktory a ridery jsou všestranným pomocníkem pro každého s větší zahradou. Levnější sekačky na trávu totiž rozhodně nenabízí takový komfort a úsporu času. Zahradní traktory nejen trávu posekají, ale rovnou vám ji pomohou posbírat a převést na jedno místo - a vy se přitom. Rozhodně vám doporučujeme zahradní traktor se širšími pneumatikami pro šetrnější pojíždění po travní ploše. Pro nerovný povrch se také výborně hodí zahradní traktory s kolečky na žacím ústrojí, zabraňujícími poškození trávníku, (tzv. skalpování travní plochy) Zahradní.


Potřeboval bych spolehlivý sekací traktor , vlastním již traktor Wisconsin , ale výrobce nezajišťuje dobrý servis a nemá v sezonu potřebné náhradní díly - třeba nože. Můžete mi nabídnout takové služby - servis , ND - prostě , že se o stroj postaráte ? Prodám hydraulický olej filtrovaný vhodný k opětovnému použití do hydraulického systému. Převodový olej 1vhodný ke ztrátovému mazání do pil, katru a podobně. Vyhledávač zboží, eshopů a výhodných cen. Katalog zboží s cenami.


Pomůžeme vám vyhledat levné zboží, zajímavé slevy, výhodné internetové obchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky