čtvrtek 2. února 2017

Bojler topné těleso

Za toto topné těleso se nyní dodává těleso pod katalogovým číslem. Bojler (elektrický ohřívač vody) slouží k ohřevu teplé užitkové vody (TUV). Jedná se o ocelovou nádobu zevnitř opatřenou většinou smaltem, který zabraňuje korozi. Uvnitř nádoby je topné těleso , jímka na termostat a tepelnou pojistku, přívod a vývod vody a často anodová tyč. Celá nádoba je obalena v tepelné izolaci.


Těsnění topné těleso Tatramat C bojler , do bojleru.

Náhradní díl do bojleru. Váš bojler má topné těleso zřejmě něco kolem kW, takže to by mělo elektroměr normálně roztočit a pokud máte elektroměr s proužkovým ukazatelem odběru, tak by měl být vidět prožek pro odběr několika kW. Správné topné těleso je ideálně porovnat s původním, protože ne všechny značky bojlerů na trhu mají i podporu a manuály.


Při bojlery Tatramat nestačí vědět model, důležité je zkontrolovat, zda máte nerezovou nebo smaltovanou přírubu, podle toho se pak určí i typ spirály nebo termostatu. Suché keramické topné těleso je určeno pro nepřímý ohřev vody v bojlerech DZD Dražice. Takovou závadu jsem již viděl, bylo to těleso.


Vždy po nějaké době těleso bojleru v noci vyhodilo jistič. Při měření izolačního stavu vše v pořádku.

Nové těleso znamenalo konec problémů, bojler byl nový v novostavbě, ale značku si už nepamatuji. Topná tělesa - tyčové - Katalog Topná tělesa - tyčové. Pro rychlejší ohřev zvolte topné těleso o vyšším příkonu. Tato topná tělesa naleznete v alternativním zboží. Detailní popis produktu.


Elektrický topný článek pro bojlery se šroubením M48x2. Na přírubě jsou přichyceny ostatní komponenty bojleru jako topné těleso či anodová tyč. Zároveň je důležité, aby byla příruba pořádně utěsněná, při výměně doporučuji vždyvyměnit i těsnění příruby, jinak se může stát, že nám začne bojler po čase protékat a vznikne vlivem vody mnohem větší škoda.


Topení do bojleru se dělí na dvě skupiny , suchá topná patrona kde topné těleso je umístěno do příruby bojleru a hřeje přes tělo příruby a topení přímé ktere je umístěno v prostoru bojleru přes těsnění a ohřívá vodu přímo , takové topné těleso není možné vyměnit bez vypuštění bojleru. Topné těleso do bojleru Tatramat a jiných typů. Tento ohřívač vody je vybaven kabelem pro snadné napojení na elektrickou energii do zásuvky 230V (1kW topné těleso ) nebo na dvě fáze (3kW topné těleso ). Další možnosti představují olejové topení ve sklepě, bojler na teplou vodu, kamna nebo topné těleso. Při troše fantazie lze v každém bytě najít místo, které. Hlavní město Praha, cena zadarmo, od Pavel homeshare na Sbazar.


Odešel bojler těsně po výměně tělesa. Popis: ks měsíce používané. Osobní odběr možný Praha nebo Praha východ směr Benešov nebo Říčany.

Keramické topné těleso je určeno pro nepřímý ohřev vody v bojlerech, elektrokotlech nebo zásobnících vody. Je tvořeno keramickými nosníky kruhového průřezu. Spirála bojleru Tatramat 8W. Může se použít pro většinu modelů ohřívačů vody Tatramat, kde je potřebný nízký výkon kvůli nízkému přívodnímu proudu.


Nerezové topné těleso do bojleru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky