pátek 3. února 2017

Ventilatory do notebooku

Pro rychlé nalezení zadejte do vyhledávače Ventilátor mezera Model notebooku Jak zjistit model notebooku se dozvíte v sekci návody. Většinou je uvedený zespodu notebooku na štítku. Ventilatory do notebooku heatsink chlazeni vizfoto. Prosim nepiste dotazy jako co jsou to za modely anebo opiste mi tamten kus do mailu, neni cas. Baterie, adaptéry a klávesnice do notebooků.


Ventilatory do notebooku

Jednoduše zapojte tento HQ kovový mini ventilátor do notebooku , powerbanky nebo jiného USB zařízení. Díky mimořádně kompaktnímu designu se. Hodí se v případě, že se vám notebook přehřívá, ale i pokud používáte náročné programy nebo hrajete hry. Chladicí podložku vybírejte primárně podle velikosti svého notebooku a podle rozložení jeho větráků. Větráky chladící podložky by měly být přímo pod větráky notebooku (pod těmi, které nasávají vzduch).


Ventilátory Ventilátory mají za úkol ochlazovat elektronické součástky. V notebookách je to především procesor (CPU). Pokud má notebook externí grafickou kartu, musí ventilátor ochlazovat i externí grafickou kartu.


Ventilatory do notebooku

Proto si při výběru ventilátoru musíte dávat pozor na několik maličkostí. Některé ventilátory se dělí na několik verzí. Jeden ventilátor může mít. Ventilátor v notebooku Acer slúži na chladenie procesora (CPU) alebo grafického čipu (GPU). Pri poruche ventilátora v notebooku Acer, odporúčame ventilátor bezodkladne vymeniť, lebo zvýšené teploty komponentov môžu viesť k trvalému poškodeniu notebooku Acer.


Ako postupovať pri výbere správneho ventilátora do notebooku Acer? Určujeme typové označenie notebooku Lenovo – pri výbere správneho ventilátora na notebook začneme určením typového označenia notebooku. Väčšinou ho nájdeme na bielom štítku zo spodnej strany notebooku.


Ak tam nie je, môže byť umiestnené aj na štítku pod batériou. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Omlouváme se za zdržení, ale počítačová síť, ze které se připojujete, zatím nebyla zařazena do seznamu důvěryhodných. Vaše odpověď se proto v poradně ukáže až po schválení. Chladí srdce notebooku , buď CPU procesor alebo GPU procesor. Zvýšená teplota môže viesť k zníženiu výkonu procesora alebo k prehriatiu čipsetu. Pri zanedbanej starostlivosti môže dôjsť k nevratnej zmene a nefunkčmosti notebooku.


Ventilatory do notebooku

Niekdedy stačí vyčistiť rebrá na chladiči. Nové ventilátory chlazení pro notebooky. Náhradní díly do notebooku - klávesnice, baterie, adaptéry, nabíječky, ventilátory, panty, lcd displeje, šasi, flex kabely, konektory a další. Poškodila se součást Vašeho notebooku a potřebujete náhradní díl pro servis? U nás v e-shopu svůj náhradní díl dohledáte snadno a rychle, dle modelu vašeho notebooku nebo.


Zároveň nezapomínejte vnitřek notebooku HP – Compaq, průduchy, větráky a ventilátory pravidelně čistit od nasátého prachu a dalších nečistot. Doporučuje se alespoň jednou za měsíc průduchy ventilátorů (při nerozebraném notebooku HP) vyčistit vysavačem s úzkou hubicí. Mohu připojit 3-vodičový ventilátor do 4-pinovému konektoru? Pokud jste četli pozorně, určitě jste si všimli, že zapojení prvních tří vodičů je stejné jak pro 3-vodičové ventilátory tak i pro 4-vodičové.


Po tomto zapojení nebude pouze na 4-vodičovém konektoru využit pin pro PWM a ventilátor stále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky