úterý 21. února 2017

Rekuperace jablotron

Rekuperace jablotron

Great Value - Expert Service - Free Delivery - Reward Points. Díky jedinečné konstrukci, která dokonale využívá fyzikálních zákonů, funguje jednotka i za silných mrazů bez jinak nezbytného předehřevu a bez rozvážení. Spolu s dalšími dvěma desítkami firem patříme do skupiny JABLOTRON GROUP. Fungujeme samostatně, ale navzájem úzce spolupracujeme.


Spojuje nás snaha být lídry ve svých oborech a vytvářet jednoduché a srozumitelné produkty se špičkovou technologií. Více informací najdete na samostatné stránce o JABLOTRON GROUP. Kotle přináší špičkovou úroveň komfortu vytápění, které se automaticky přizpůsobí vašemu domu a zamezí zbytečnému přetá pění nebo vychládání. Jak jsme totiž psali v minulém dílu, rekuperace Jablotron díky své unikátní koncepci funguje bez nutnosti elektrického předehřevu až do -°C.


Futura opravdu ukáže, co umí, především v zimě, tedy v období, kdy je rekuperace nejvíce zapotřebí, a to minimalizací energetické spotřeby. Pozor také na zastírací manévr v podobě rozbalancování motorů, tzn. Tím se sice konkurenční.


Rekuperace jablotron

Futura automaticky zaistí vo Vašom dome optimálnu vlhkosť, a to pomocou riadeného entalpického výmenníka. Optimálna vlhkosť je dôležitá hlavne pre Vaše zdravie, ale ocení ju aj Váš drevený nábytok, podlahy a rastliny. Topení a ventilace Kotle a rekuperace. Aplikace MyJABLOTRON Bezpečnostní centrum.


Chci se stát partnerem. This excessive humidity, which is caused by insufficient ventilation, can have a negative impact on the thermal envelope of the building, resulting in moisture damage that jeopardizes the health and vitality of both the structure and its occupants. Controlled ventilation with heat recovery presents an optimum solution.


Rekuperace jablotron

Získejte chytrou domácnost s produkty JABLOTRON a ovládejte vše od zapnutí topení po otevření garáže. To vše také na dálku přes aplikaci MyJABLOTRON. Objevte naše produkty z oblasti technologií pro vnitřní prostředí rodinných domů. Portfolio tvoří rekuperační jednotka, kondenzační plynový a. V zimě tak můžete ušetřit na vytápění!


Jsme certifikovaným montážním partnerem značky JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY nabízející produkty Furuta - rekuperační jednotka s možností modulu CoolBreeze, elektrokotel Volta nebo plynový kotel Aura. Rekuperace Jablotron FUTURA. Technická charakteristika 1. Jednotka je za dostupnou cenu vybavena mnoha. Pokud si nevíte rady, která velikost je pro Váš dům ta ideální, vyplňte formulíář, který naleznete níže a náš obchodní zástupce Vám rád poradí a vysvětlí, která velikost je pro váš dům ta nejlepší.


NOVINKA – připravili jsme pro Vás magazín plný užitečných informací o montážích rekuperace. Pokud plánujete realizaci centrálního či decentrálního řízeného větrání svépomocí, dočtete se spoustu rad a tipů k výběru jednotky, montáži rozvodů a instalaci všech komponent tak, aby zprovoznění rekuperace značek Zehnder i Jablotron proběhlo snadno a bez potíží. Na středeční tiskové konferenci v pražském Mánesu představili za Jablotron jeho zakladatel Dalibor Dědek, projektový manažer Jan Průša a. Dědek investuje do vzduchu, Jablotron se vrhl na větrání rodinných.


Kvalitní rekuperační jednotka vyniká účinností. Vyzkoušejte některý z našich systémů větrání s rekuperací tepla. Nabízíme Vám i ostatní stavební profese jako elektro či zabezpeční aj. Profesionální přístup, individuální řešení, nadstandardní kvalita. Klikněte a máte o problém méně!


Existuje ovšem také rekuperace aktivní, která dokáže teplotu vzduchu zvýšit i nad původní úroveň. Je tak v pravém smyslu slova vytápěním. Aktivní rekuperace využívá jako zdroj tepla pro vytápění i ohřev užitkové vody tepelné čerpadlo.


To funguje jako „obrácená chladnička“: odebírá teplo z vnějšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky