pondělí 6. února 2017

Dražice okc 160 ntr z

Dėl šios priežasties OKC NTR modeliai. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Nejčastější využití ohřívačů vody Příprava teplé vody celoročně topnou vodou z plynového kotle.


Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka).


Stupeň ochrany ve standardu IP 44. Funguje při napěti o 2V. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Určený pre celoročný ohrev vody z. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Dražice OKC 1od 32€ - Heureka. The principles of correct u. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Boileri Ūdens sildītāji DRAŽICE Ūdens ātrsildītāji DRAŽICE.


Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Možnosť zabudovania elektrického.


Dražice okc 160 ntr z

Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80–2litres. The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa. Pastatomas greitaeigis vandens šildytuvas 1litrų. Palyginti (0)- Vandens šildytu.


Pasiteirauti apie prekę. Greitaeigis vandens šildytuvas. Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. Saját érdekében ellenőrizze a tartozékok teljességét. Atlaide Uzklikšķiniet uz attēla, lai to palielinātu.


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Porovnat podle parametr ů Odebrat ze. Nepriamovýhrevné ohrievače k postaveniu na zem v objemoch 100–2litrov so smaltovanou nádobou a výkonným výmeníkom pre ohrev teplej úžitkovej vody (TUV) z externého zdroja.


Stacionární zásobník teplé vody s boční přírubou a dvěma výměníky, vhodný k mnoha různým zdrojům tepla a má možnost instalace topného tělesa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky