pátek 17. února 2017

Hlavice radiatoru

Vybírejte si Hlavice pro radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Občas se stává, že radiátor špatně topí. Pokud se stane, že se do rozvodu ústředního topení uvolní nečistoty, mohou se nečistoty usadit ve ventilu. A tím se částečně, nebo. Radiátorové hlavice dělíme na ruční a termostatické, které je možné ještě segmentovat na manuální a digitální.


Detailní popis ke každé skupině radiátorových hlavic najdete v dané kategorii nabízeného zboží. Pokud potřebujete poradit s výběrem termostatické hlavice , kontaktujte nás na tel. Máte pokaženou termostatickou hlavici, nebo jste se rozhodli pro namontování nové moderní hlavice , ale nevíte, jak při demontáži a montáži termostatické hlavice postupovat? Postup demontáže termostatické hlavice Pro demontáž termostatické hlavice v lepším případě nebude potřebovat žádné nářadí.


Případně vám postačí plochý klíč. Termostatické hlavice jsou plně automatické, proto se nedoporučuje s nimi často pohybovat. Doporučené rozpětí jednorázové změny u termostatických hlavic a ventilů je 5°C. Obvykle se hlavice mění v celém domě, ale můžete si hlavice pořídit i jen do svého bytu. Průměrná návratnost pořizovacích nákladů je až roky, takže taková investice do vlastního bytu se vám určitě vyplatí.


Jste-li v nájmu, zkuste požádat o výměnu majitele, nebo se s ním aspoň domluvte na úhradě nákladů. Bez nich byste jen těžko ovládali a regulovali to, jak chcete, aby radiátor hřál. U nás pořídíte spoustu hlavic a ventilů různých vlastností a designů.


Jejich instalací můžete ušetřit až třetinu nákladů na teplo, přesto však toto poměrně levné zařízení v mnoha domácnostech chybí. Navíc je nutné termostatickou hlavici pro dosažení co největší úspory také dobře používat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Hlavice radiatoru

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mnoho z vás by rádo instalovalo do své domácnosti regulační systém topení a začalo šetřit na topných nákladech. Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie.


Pokud máte pocit, že Vám termostatický ventil na radiátoru nefunguje správně a radiátor netopí, jednou z možných příčin je i nefunkční termostatická hlavice. Pokud máte paroplynové termostatické hlavice Danfoss se západkovým systémem CLICK! Digitální termoregulační hlavice přináší zajímavé funkce navíc.


Hlavice radiatoru

Zajímavé funkce nabízí dnes již cenově dostupné digitální termoregulační hlavice , jejichž cena v internetových obchodech začíná na 4Kč. Oproti analogovým umožňují nastavení teploty prostřednictvím svého displeje po půlkách stupňů, volbu. Vymeňte staré a nie celkom presné termostatické hlavice na radiátoroch vo vašom byte či kancelárii za novšie a modernejšie zariadenia, ktoré vám pomôžu aj čo-to ušetriť. Ovládate ich manuálne prostredníctvom tlačidiel alebo na diaľku svojím smartfónom.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. V průběhu ohřevu dochází v radiátoru k akumulaci tepla a jeho uvolňování do okolí. Požadovaná teplota se reguluje pomocí termostatů, pro regulaci teploty v jednotlivých místnostech jsou vhodné např.


Hlavice radiatoru

Bydlíte v bytě a už se vám nechce každé ráno vstávat do zimy? Máte radiátory s termostatickými ventily a centrální zásobování teplem? Oceníte to, když máte děti a ty vstávají dříve než vy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky