středa 15. února 2017

Ecosun 600 u+

Ecosun 600 u+

This means radiant heat is even more efficient. They are suitable mainly for the heating of offices, shops, flats and family homes. Konstrukčně je panel tvořen topnou fólií, elektroizolačními foliemi zvyšujícími bezpečnost výrobku a minerální izolací, která brání nežádoucím únikům tepla zadní stranou panelu. Gravelly Snow (jemné pískování).


Jedná o vynikající léty prověřený infrapanel, který nabízí maximální kvalitu při zachování velmi příznivé ceny. Nově navíc vybavený tepelnou pojistkou, která dává panelu více možností využití i pro svislou montáž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Absence povrchové úpravy Thermocrystal vede k částečnému snížení sálavé složky ve prospěch konvekčního odvodu tepla, hladký povrch se však výrazně. Detailní popis produktu. Nízkoteplotný sálavý panel Ecosun 6U Určený na inštaláciu na strop, vhodný pre miestnosť o veľkosti až m².


Stropné infrapanely Ecosun fungujú na princípe sálavého vykurovania, pri ktorom je teplo odovzdávané infračerveným žiarením. Infrarotheizungen von Ecosun zum kleinen Preis. Watts Colour: White Wall or Ceiling Mounting For rooms with 8-m² per heater power cable with male jack. ECOSUN 6U nízkoteplotní stropní infra panel 6W.


Základem panelu je topná fólie ve schránce z ocelového plechu. Umístění přímo v podvěsu na řetízky s připojením přívodního vodiče do instalační krabice. Vykurovacie infrapanely môžeme podľa typu umiestniť do vodorovnej polohy tesne pod stropnú konštrukciu , alebo priamo do nej (kazetové stropy). The panels are maintenance free, with a special textured paint finish. The outer thermocrystal surface is based on quartz crystals - the texture significantly increases the surface area and the performance of the panel.


Ecosun 600 u+

Slimline and energy efficient these heaters can be used as a complete heating system or as spot heaters for i. Tepelnú stratu miestností je potrebné preveriť u projektanta. Konštrukčne je panel tvorený vykurovacou fóliou, elektroizolačnými fóliami zvyšujúce bezpečnosť výrobku a minerálnou izoláciou, ktorá zabraňuje nežiadúcim únikom tepla v zadnej stene panelu. Sálavé panely Ecosun VT sú určené výhradne do kazetových stropov ako polozapustená kazeta. Typ Basic nemá povrchovú úpravu Thermocrystal, iba.


Free delivery and returns on all eligible orders. Namestijo se na strop, spuščen strop armstrong strop ali na zid. Osnovna barva je bela, dobavljivi tudi v drugih barvah po RAL lestvici (doplačilo).


Ecosun 600 u+

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Jedná sa o vynikajúci rokmi preverený infrapanel, ktorý ponúka maximálnu kvalitu pri zachovaní veľmi priaznivej ceny.


Navyše je vybavený tepelnou poistkou, ktorá dáva panelu viac možností využitia aj pre zvislú montáž. Find store near you Delivery and return. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynechání povrchové úpravy Thermocrystal vede k částečnému snížení sálavé složky, hladký povrch se však výrazně lépe. Základom panelov je vykurovacia fólia zabudovaná do schránky z oceľového plechu. Panely sa štandardne umiestňujú vo vodorovnej polohe na strop, zavesené na montážny kríž, ktorý je súčasťou výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky