středa 22. února 2017

Elektrické struhadlo na zeleninu

Pořiďte si výkonné elektrické struhadlo na zeleninu a další suroviny se spoustou praktických nástavců! Elektrické struhadlo ETA. Použite elektrické strúhadlo na syr a nachystáte ju za pár minút. Nástavec na tenké vlnité plátky krouhače ECG ES150. Na tenké vlnité plátky nakrájí zeleninu , ovoce i sýry.


Struhadlo ECG ES 1je vybaveno dalšími čtyřmi ná.

Použijte elektrické struhadlo na sýr a nachystáte ji za pár minut. Ať už vaříte brynzové halušky, potřebujete nakrájet zeleninu na salát nebo posekat oříšky do koláče. Pokud zvažujete koupi nového struhadla na zeleninu , nejspíše se rozhodujete, zda zvolit struhadlo elektrické či ruční. Jejich výhody a nevýhody jsou zřejmé.


U elektrických struhadel si sice připlatíte nějakou korunu navíc, ale zato budete strouhat rychle, snadno a bez námahy. Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky.


Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. TEFAL FRESH EXPRESS DEMO, Grate, Slice, Crimp Carrot Zucchini Cucumber Apple Onion - Duration: 3:22.


Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Ideální na rychlou přípravu čerstvého salátu a přílohové zeleniny.


S příkonem 2W pracuje velmi efektivně. Jemné nebo hrubé nudličky či plátky? Součástí balení je výměnných.


Krájač vám umožní krájať na tenké plátky, je vhodný na krájanie zemiakov na smaženie lupienkov, alebo ovocia a zeleniny. Vyberajte si Strúhadlá na ceruzky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Mlynček na mäso s lisom na ovocie a zeleninu.


Vďaka príkonu 3W dokáže zomlieť až kg mäsa za minútu. Túžba ľudstva zjednodušiť všetko pre seba sa dotkla takmer všetkých oblastí činnosti, dokonca aj tých najbežnejších. Napríkla šikovné milenky už nie sú pri stole stojace kilogramy zeleniny na šalát.

Po dlhú dobu už existuje také zariadenie ako elektrický strúhadlo na zeleninu. Tu o typoch tohto zariadenia ao tom, ako ich používať a hovoriť. Kategorie: Kráječe Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel ap.


Né jenomže je struhadlo funkční a praktické, ale zároveň stylové. Prezri si u nás elektricke struhadlo na zeleninu a porovnaj ceny v 10. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky