pondělí 6. února 2017

Atmos dc 25 s 25 27kw

The boiler body is produced as a weldment of 3-8mm steel sheets. Ve videu Vám názorně ukážeme zatápění kotle, čištění kotle a zprovoznění kotle. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Котела е произведен от заварени стоманени. Kotel Atmos na dřevoplyn s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou.


Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. ATMOS s odtahovým ventilátorem. Odborné poradenství a servis. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ekologické zplynovací kotle na dřevo Atmos DC S. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. The advantage of this burner is automatic ignition of the pellets by ignition spiral which ensure comfortable operation and minimum attendance needed. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výstupná teplota kotla musí byť trvale udržovaná v rozsahu - ° C. Všetky kotly sú dodávané v základnom prevedení s chladiacou špirálou proti prehriatiu. Cena kotle je bez hořáku. Pomůžeme Vám s vyřízením.


Zplynovací kotle - typ Dřevoplyn se vyznačují válcovou přikládací komorou se zadním přívodem předehřátého primárního a sekundárního vzduchu, zplynovací tryskou a spodní spalovací komorou s keramickou tvarovkou. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z ocelových plechů 3-mm. GD so jekleni uplinjevalni kotli sodobnejše izvedbe, ki omogočajo zgorevanje suhih lesnih polen. Kotli imajo v zgornjem delu uplinjevalno komoro za nalaganje polen. Gorenje poteka navzdol skozi keramični vložek v spodnjo kotlovsko komoro, ki je obložena z ognje odporno keramiko.


Atmos dc 25 s 25 27kw

Livrare prompta in toata tara. Používaním stránok prevádzkovateľa MIRA s. Kotel na dřevo Atmos Dokogen DC -GD s odtah. Az égetőtér és az adagolótér jóminőségű, mm vastag acéllemezből készül. Nagyobb fadarabok is elégethetőek benne, ezzel a favágás és a hasítás munkája csökkenthető. Free Shipping Available.


Super Angebote für Atmos Dc hier im Preisvergleich. Große Auswahl an Atmos Dc. Bookmark the permalink. Katilas pritaikytas kūrenti malkomis, pjuvenų ir durpių briketais. Veikia dujų generacijos principu.


Atmos dc 25 s 25 27kw

Sumontuotas ištraukiamasis ventiliatorius, kuris baigus degti kurui išsijungia automatiškai. Mám ho nařezané v metrech a chci nakrátit na polena. Aktuális Atmos s ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky