středa 1. února 2017

Opravy řídících jednotek praha

Nabízíme Vám opravy řídících jednotek z vozidel různých automobilek ať jsou evropská, asijská či americká. Náš autoservis disponuje vlastní autopůjčovnou. Svým stálým zákazníkům poskytuje náhradní vozidla zdarma. Ať už jste bourali, máte auto u nás v servisu anebo se vyskytla jiná nenadálá situace, která vás odstavila mimo provoz a vy přesto potřebujete být mobilní, služby autopůjčovny jsou našim zákazníkům k dispozici v Praze, Plzni a okolí. O jaké opravy řídících jednotek se jedná?


Opravy řídících jednotek. Snad nejvíce a nejpřehledněji je to patrno v našem seznamu realizovaných oprav. Jde především o jakákoliv elektronická zařízení, stroje nasazené v průmyslu nebo domácnostech, u kterých byla zjištěna vadná elektronika či modul řídící jednotky. Mívá na starosti objem nasávané kapaliny, snížení spotřeby a zvýšení výkonu. Díky tomu vaše auto jede hladce a podle představ.


Avšak ne vždy řídící jednotka poslechne všechny povely a stane se, že začne stávkovat. Naše firma provádí opravy elektronických řídících jednotek , specializujeme se na opravy : airbagů, autorádií, panelů přístrojů. Na většinu provedených oprav poskytujeme záruku rok. Vítejte na našich stránkách kde se dozvíte vše ohledně testování a oprav řídících jednotek a další elektroniky zejména osobních automobilů.


Opravy řídících jednotek praha

Naše kompletní portfolio strukturované dle značky vozidla naleznete v našem online shopu. Jsme odborníci na opravy řídících jednotek Specializujeme se na opravy poškozených řídících jednotek pro osobní i nákladní automobily. Těmito webovými stránkami nyní otevíráme pro všechny ještě jednu možnost. Jsou to vysoce profesionální generální opravy řídicích jednotek , na něž je poskytována záruka v délce měsíců, tedy stejná jako u dílů nových. Jen ta cena je obvykle někde úplně jinde.


Račte vstoupit do sekce opravy řídicích jednotek. Je to dáno určitě tím, že již hodně dávno je takováto jednotka na rozdíl od ostatních instalována v každém automobilu. Přirozeně nás to zaujalo, neboť řídící jednotky byly až donedávna automaticky pokládány za neopravitelné a nutnost jejich výměny byla často spjata s investicí v řádech i několika desítek tisíc korun.


Opravy řídících jednotek praha

Provádíme opravy závad na elektrických částech vozidel. Zajišťujeme auto diagnostiku, opravy řídících jednotek , opravy alternátorů, opravy startérů, výměnu přepínačů a další opravy autoelektriky. Nabízíme vysoce profesionální generální opravu řídicích jednotek , na níž je poskytována záruka v délce měsíců, tedy stejná jako u dílů nových. Dále opravujeme řídící karty do bílé techniky. Zkontrolujeme, přeměříme a poté provedeme konečnou opravu ŘJ.


Varujeme před amatérskými zásahy a pokusy o opravu. Bez potřebných odborných znalostí můžete ŘJ trvale poškodit. Autoservis Garant Praha provádí autodiagnostiku motoru a ostatních řídících jednotek vozidel všech značek.


Opravy řídících jednotek praha

Problematice auto diagnostiky se věnujeme dlouhodobě a společně s autoelektrikou se jedná o naší specializaci. Pokud máte problém s diagnostikou motoru nebo čehokoli jiného, můžete se na nás obrátit. Většina moderních motorových jednotek obsahuje ve většině případů komplexní a poměrně výkonný procesor (MCU), který díky stále větším požadavkům na rychlost operací, paměť a mnoholičnost funkcí je nepříliš oblíbeného typu BGA pouzdra. ABS,Mechatronika se zárukou Repasujeme řídící jednotky všech osobních i užitkových vozů se zárukou v délce trvání měsíců za cenu od 3. Dále repasujeme jednotky automatických převodovek DSG mechatronika za cenu 4. Kč, Multitronic řídící.


Výměna za repasovanou řídící jednotku, zejména pokud vaše řídící jednotka je neopravitelná, zajistíme jednotku stejného typu a přizpůsobíme ji pro vaše vozidlo. Zajištění oprav pro veškeré evropské, korejské a japonské vozy. Rychlé zjištění problému a stanovení ceny opravy.


Opravy řídících jednotek praha

Délka vlastních oprav jednotek je v rozmezí 3-pracovních dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky