pondělí 13. února 2017

Těsnění do dvířek kotle viadrus

Jsem vlastníkem starého kotle H4a potřebuji vyměnit jak těsnění vrchní desky, tak dvířek na přikládání. Stačí si tu rýhu, kde bude krbařská šňůra vyčistit od předchozího lepidla. Náhradní díl pro kotle U 26: šňůra těsnící nehořlavá - m. POZOR: Šňura se do lepidla pokládá, nesmí se natahovat, jinak ztrácí svou funkci!


Zamáčkné se do lepidla. IZOLACE PŘIKLÁDACÍCH DVÍŘEK VIADRUS U26. Těsnící šňůra mezi sklem a rámem dvířek časem tvrdne. Na vině jsou hlavně nečistoty, které do ní natečou spolu s čističem skla. Nejlepší je používat gelový čistič i tak.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Teplota použití je do 6°C, barva bílá. Technické předpisy: Rozsah pH - Max. Zabývá se výrobou kotlů na tuhá paliva, olejových a plynových kotlů kotle s litinovým výměníkem a litinové radiátory. Kotel VIADRUS Hercules U 2 čl. Předností výrobků je dlouhá životnost, vysoká kvalita zpracování a přívětivé ceny.


Kouřová klapka kouřového nástavce reguluje výstup množství spalin z kotle do komína. Ovládá se rukojetí s táhlem v horní levé části kotle vedle přikládacích dvířek. Dusivka popelníkových dvířek reguluje přívod spalovacího vzduchu pod rošt kotle. Je ovládána regulátorem tahu. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva.


Vybírat můžete ze sortimentu náhradních dílů jako jsou např. SLOKOV 2těsnění sazových dvířek. VÍCE NEŽ LET TRADICE A ZKUŠENOSTÍ NA TRHU S DÍLY NA KOTLE ! NÁHRADNÍ DÍLY NA KOTLE.


Kotle na tuhá představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Mám ještě jeden dotaz, poradíte někdo, jak přidělat těsnění do přikládacích dvířek , aby tam drželo?


Neustále nám vypadává, možná nám tam tudy jde falešný luft a proto to tak hrozně kouří? Bol tu niekde vloženy odkaz na video ako sa meni tesnenie. To tesnenie sa vklada to tmelu aby nevypadavalo. A je dobré chodit přikládat do kotle zavčas a né až je palivo příliž pohořené a teplota příliž poklesla.


A nejlépe je topit v kotli nonstop, jen tak využijete plný výkon tohoto kotle. To, že se vám přilepují dvířka u kotle ,brzo ustane. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Těsnění na dvířkách se opálí a bude to dobré. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky