pondělí 27. února 2017

Střešní ventilátor

Ventilátor DVCI má ve svorkovnici integrovaný potenciometr, kterým lze snadno změnit pracovní bod. Odvodní izolovaný střešní ventilátor DVCI je vybaven oběžným kolem s dozadu zahnutými lopatkami z polyamidu PU (velikost 1a 225) nebo polypropylenu (velikost 3až 710). Malý střešní ventilátor , velmi lehký, použitelný i pro střechy s velmi nízkou nosností. Odsávání vzduchu z nebytových prostor přímo přes střechu je výzvou, se kterou pomohou průmyslové střešní ventilátory s vysokým výkonem.


Střešní ventilátor

Určeny jsou například pro garáže, továrny, dílny, sklady, obchodní centra, bazény, trafostanice či nemocnice. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Doplňky a díly pro karavany Voda Sprchy pro karavan Vodovodní kohoutky pro karavan Vodoinstalace Hadice a spojky Reich UniQuick Hadice. Vysoké pracovní tempo a nepřetržitý provoz jim nečiní žádné problémy. Průmyslové ventilátory v sobě kombinují spolehlivost a kvalitu.


Efektivně si poradí s nežádoucími pachy a těžkým vzduchem v kancelářích, barech, restauracích, sportovních centrech, průmyslových halách i dílnách. Příjemné a přirozené osvěžení místnosti. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě.


Střešní ventilátor

Střešní ventilátory jsou navrženy tak, aby pojaly velké objemy vzduchu ve střešním zařízení a odtáhly je skrze střechu ven. Radiální střešní ventilátor SIMOUN EC. Axiální střešní ventilátor , horizontální výfuk, DN25 jednofázový, průtok 1. Stabilní transportní oka pro bezpečný transport i jeřábem. Flexibilní využití pro přívod i odvod vzduchu. Popis Střešní ventilátor je určeny k odsávání vzduchu z nebytových prostor, jako jsou kanceláře, garáže, sklady, dílny, prodejny, nemocnice, plavecké bazény.


Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla. Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Střešní venkovní radiální ventilátor na střechu k odsávání z bytu, domu, místností, komerčních i průmyslových prostor a provozů. Tento střešní ventilátor se instaluje do exteriéru přímo na střechu horizontálně nebo. Ventilátory domovní, pro WC a koupelny Produkty v této kategorii patří dlouhodobě mezi nejžádanější přístroje v naší nabídce.


Součástí každé koupelny by měl být kvalitní ventilátor , oblíbenou variantou je ventilátor s čidlem vlhkosti, časovačem nebo automatickou žaluzií. Příliš vysoká vlhkost vzduchu v koupelně je živou půdou pro tvorbu plísní a. Střešní odvodní ventilátory DVS jsou vybaveny radiálními oběžnými koly s dozadu zahnutými lopatkami a motory s vnějším rotorem. Ventilátory mají asynchronní motor s vinutím nakrátko uložen na antivibračních patkách, které zabraňují přenosu chvění a externím rotorem se zapouzdřenými kuličkovými ložisky. V kategorii střešních ventilátorů nabízíme ventilátory, které jsou konstruované pro umístění a napojení na společné vedení v panelových domech nebo vzduchotechnické trasy.


Protidešťová stříška s lemem slouží k zakončení spiro potrubí. Stříška na komín je opatřena mřížkou proti hmyzu. Orientační výpočet potřebného ventilátoru, který Vám pomůže při rozhodování, jaký ventilátor použít při realizaci odvětrání místnosti.


Střešní ventilátor

Video nám všem známé klasiky :-)) Toto je klasický střešní ventilátor používaný na téměř všech panelových domech a stavbách postavených za tehdejších dob socialismu. Kompaktní střešní ventilátor O. ERRE TXC-40 pro malé a střední aplikace. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


E- ventilátor je e-shop, kamenný obchod a velkoobchod s ventilátory a vzduchotechnikou Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky