úterý 14. února 2017

Mini pasivní dům

Mini rodinný dům na břehu Brněnské přehrady. Na zastavěné ploše domu pouhých 60mvznikl dům , který přináší veškerý komfort. V přízemí moderní akumulační kamna s přímým napojením na stěnové vytápění v podkroví. Energeticky pasivní dřevostavba jim poskytla vše, co hledali.


Pod pojmem „ mini - dům “ se skrývá celá řada různých způsobů.

Mini je dům menší velikostní kategorie, je vhodný do dvoupodlažní okolní zástavby. Vnitřním prostorem uspokojí nároky na. K nejčastějším mini domkům patří tzv. Domy na kolečkách mají hned několik výhod. Nemusíte se trápit s budováním základní desky nebo řešit stavební povolení.


Dům je vhodný do rovinatého terénu, příp. Noční část je od denní dispozičně vhodně oddělená. Katalog pasivních domů.

Jediný aktualizovaný seznam pasivních budov a budov s velmi nízkou energetickou náročností v Česku. Nechte se inspirovat stovkami fotek a zvoleným technickým řešením v českých domech. Změnou názvu soutěže se rovněž snažíme o zdůraznění, že do soutěže mohou být přihlášeny nejen domy zrekonstruované do pasivního standardu, ale i domy nízkoenergetické splňující podmínky programu Nová zelená. Pasivní dům musí zredukovat spotřebu veškeré této tzv.


Do křížku s ním se však můžete. Pro vytápění místnosti o velikosti metrů čtverečních stačí 2wattů, pro porovnání tepelný výkon člověka v klidu je wattů, výkon stolního. Pokud se rozhodnete pořídit si nízkoenergetický nebo pasivní dům na klíč od naší společnosti Zelenedomky. Vám ušetří každý rok nemalé peníze. Navíc v provedení na klíč si přeberete plně vybavený nízkoenergetický nebo pasivní dům připravený k. Pro odborníky Technická data, konstrukční detaily, literatura a software.


Základní informace a principy. Naše služby Školení, kurzy, poradenství. Přednášky, stáže a exkurze do pasivních domů.


Před hlavní hmotu domu je předsazeno ochlazované zádveří, tvořící tepelný filtr před hlavní vytápěnou obálkou stavby. Svislé nosné konstrukce jsou tvořeny z masivních dřevěných panelových dílců NOVATOP. Zároveň ale v létě musí být dostatečně ochlazován, abychom vevnitř vydrželi.

A to jsou právě pasivní domy. Požadavků na dodržení standardů pasivního domu je. Systém VELOX samozřejmě také umožňuje stavbu individuálních pasivních domů.


Naši architekti rádi zapracují všechny. Koncepce pasivního domu není architektonický styl nebo stavební systém, ale dílčí kapitola při navrhování a. Projekty rodinných domů, malé domy a chaty na klíč, typové projekty malého domu, návrhy a plány včetně fotografií. Vyberte si od více firem. Prefabrikovaný betonový mini dům , který na své ploše metrů čtverečných nabízí loftovou ložnici, koupelnu a obytnou místnost s kuchyní.


Modulární architektura, nízkoenergetické a pasivní stavby, malé prostory, technologie a design. Nízkoenergetické domy na klíč ORCAN GROUP Proč stavby od nás? Tepelné čerpadlo v ceně domu. Ceny domů již zahrnují opatření podle vyhlášky č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky