pondělí 6. února 2017

Cisteni klimatizace

Pravidelné čištění klimatizace je nutné provádět minimálně jednou do roka, ale v prašném či jinak extrémním prostředí se vyplatí i dvakrát ročně. Kromě zdravotních důvodů má čištění klimatizace i ryze ekonomický smysl. Nejčastěji se zanášejí výměníky klimatizace , jejich funkce se zhoršuje, nemohou. Jelikož se chladící systém přes zimu nevyužívá, vytvářejí se v něm roztoči a plísně.


Nejideálnější doba pro kontrolu je před jarní sezonou, kdy se klimatizace začíná zvolna používat.

Návod na vyčištění klimatizace pomocí jednorázového spreje. This feature is not available right now. Please try again later.


Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu.


Udělejte něco pro své zdraví.

Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Pro bezproblémový chod klimatizace vašeho vozidla doporučujeme ozónové čištění provádět dvakrát ročně.


Klimatizace v autě je v současné době již samozřejmostí ve většině aut. Před pár lety se za tuto výbavu připlácelo. Pokud si dnes objednáváte nové auto už si cena za navýší pouze za to, pokud chcete mít v autě klimatizaci automatickou.


Ta vám v autě zatopí na teplotu, kterou si nastavíte a. Používání ozónu Jak správně zacházet s ozónovým generátorem. Ozón je velmi účinný, ale při vdechování není lidskému zdraví prospěšný. Proto při aplikaci ozónu v automobile či místnosti je třeba, aby se zde nenacházely žádné osoby, zvířata ani květiny! Ozonové čištění klimatizace.


Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


Při nezajištění servisu a provozu znečištěné klimatizace dochází ke snížení účinnosti, zvýšení elektro příkonu a může dojít i k. Ozon je mnohonásobně účinnější při dezinfekci než chlor nebo jiné dezinfekční prostředky.

Nová auta se bez tohoto příjemného doplňku snad již ani nevyrábí. Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Spolehlivě zahubí plísně a zápachy jak klimatizace tak zvířecí pachy - běžný úkon, provádí se na počkání. Aktivní po dobu v řádu minut pak se stává neutrální a neškodný. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čištění klimatizace.


Ušetříte tak čas i peníze. Přípravek má velice jednoduché použití. Jedná se o tlakovou nádobku, která se.


V průběhu čištění se provádí odsátí a recyklace chladícího média, vakuování a test těsnosti klimatizace , dále vstřik oleje a aditiv, naplnění okruhu autoklimatizace a test provozních tlaků celého klimatizačního systému. Nejvhodnější doba pro kontrolu je na jaře - v létě se totiž klimatizace používá nejvíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky