úterý 6. prosince 2016

Vodácký kemp

Vodácký kemp

Pak kemp najdete na levém břehu řeky Ohře, na 15říčním kilometru, cca – dny plavby směrem z Karlových Varů. Tak vyrazte po hlavní silnici E4z Karlových Varů směrem na Ostrov a cca po kilometrech odbočte doprava do Bor. Dovolená na břehu Vltavy nedaleko Českého Krumlova. Ochutnejte výbornou kychyň.


Vodácký kemp

Díky poloze přímo na pravém břehu Sázavy (přímo pod kácovským jezem, kde je možnost koupání) a díky několika nízkým výstupům z řeky na pravý břeh (snadný výstup pro lodě) je. Vodácký kemp na Zvíkovci pro všechny, kteří mají rádi vodu. Možnost ubytování v chatkách nebo ve stanech. Občerstvení a sociální zařízení samozřejmostí. Venkovní terasa s výhledem na kemp a řeku Více.


Tábořiště na břehu Berounky. Ubytování pro vodáky, půjčovna lodí, penzion, chatky. Jsme hrdí na to, že seznam BCF je v největší databázi zkratek a akronymů.


Vodácký kemp

Soubor bitové kopie můžete stáhnout nebo odeslat přátelům. Three years, three excellent awards by the world’s prestigious guidebook. Lonely Planet made a list of the most beautiful, yet lesser known tourist destinations. Náš vodácký kemp a tábořiště Hoštice se nachází v obci Střelské Hoštice na 6ř.


Otavy, mezi městy Horažďovice a Strakonice. V kempu je možné se ubytovat s vlastním karavanem, s vlastním stanem (stanování). Ceník ubytovacích služeb. Video z Vltavy, vltavské jezy, kempy na Vltavě, příroda v okolí Vltavy. Gril nabízí vynikající grilovaná kuřata.


Ke grilování používáme nikoliv kuřata mražená, ale výhradně čerstvá, chlazená. Hledáte ubytování v kempu? Vyberte si z kempů ve městě Žichovice Parkoviště - najdete hodnocení, fotky, ceník, vybavenost a přímé kontakty. K dispozici je louka pro stany, dvě ohniště s lavicemi, v budově je teplá, studená, pitná voda, WC, sprcha, elektřina pro dobití mobilů a fotoaparátů.


Kempy ve městě Žichovice. Novinky: tankové pivo, obří trampolína = nekonečná zábava. Letošní akce: Náš kemp se nachází v obci Střelské Hoštice na 6ř.


Součástí kempu je parkoviště,soc. Restaurace, kemp , hotel, autocamping Na špici - Radošov. Hotel, restaurace a autokemp Na Špici nabízí levné ubytování a klidné zázemí a služby na vysoké úrovni. Areál hotelu a kempu vzájemně sousedí a nachází se v malebné vesnici Radošov ( cca. km od Karlových Varů) pod Krušnými horami v těsné blízkosti řeky Ohře. Zdravíme všechny dobré lidi, ať vodáky nebo jen ty, co si přijdou k nám posedět na terásku, dát si pivko nebo zahrát na kytaru.


Ahoj, vítáme tě na stránkách vodáckého tábořiště Hubertus! Neváhej se u nás utábořit na 170. Ohře, pouze km pod městem Karlovy Vary. Dámy a pánové, vážení vodáci, letošní sezóna definitivně skončila.


Vodácký kemp

Děkujeme Vám za Vaší návštěvu v našem kempu a těšíme se s Vámi opět nashledanou v příštím roce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky