pondělí 12. prosince 2016

Kachlová kamna nové veselí

Kachlová kamna nové veselí

Naším cílem je nabídnout kvalitní ruční práci, která dokáže konkurovat strojové výrobě a přinést tak zákazníkům spokojenost na dlouhá léta. Kamnářství CALOR, Jaroslav a Věra Vampolovi. Pohled na kachlová kamna přináší radost všem, kteří obdivují starobylý design, dodává pocit útulnosti a poskytuje úlevu všem, kterým se špatně dýchá. Vyrábíme kování na kuchyňská kachlová kamna , přikládací a popelníková dvířka, pečící trouby, dvířka na udírny, uhláky na kolečkách a na výsuvech, dvířka k peci na chleba, rámy ploten, ocelové pláty, sušící síta, komínová dvířka, kouřovody. Vše od kamen až ke komínu!


Kachlová kamna nové veselí

Firma Josef Kratochvíl JOKR. Ruční výroba a prodej kachlů, říms, soklů a průduchových kachlů pro kachlová kamna a obestavby krbových vložek z Vysočiny. V naší nabídce kachlíků se nachází vícero starých původních vzorů z první poloviny 20.


Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna , kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny, ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu. A jistě mi dáte za pravdu, že teplo, sálající z praskajícího dřeva, nemůže nikdy plně nahradit studený plyn.


Kachlová kamna nové veselí

Výroba sporákového kování a různých typů dvířek pro kachlová pokojová kamna. Cena ilustrační fotografie je orientační. Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka. Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál.


Vyrábíme krbová kachlová kamna s vodním výměníkem, kachlová kamna , elektrická akumulační kachlová kamna , elektrické kachlové přímotopy, kachlové radiátory, kachlové kryty radiátoru a čističky vzduchu nanoaircleaner. Vítejte na stránkách firmy Retap. Proč si vybrat naše výrobky? Samozřejmě Vám rádi připravíme nabídku na kachlová kamna i mimo Jihočeský kraj. Výroba a prodej starodávných ručně dělaných a zároveň moderních.


Výrobce a prodejce krbů, kamen, komínů, sporáků, pecí na pizzu a dalších produktů. Působíme v Karlovarském kraji, Sokolov, Karlovy Vary, Cheb a další. Stavby včetně projektů - kachlová kamna , sporáky, krbová kamna. Nové Veselí , Ve Dvoře. Zajištění - krbové vložky, teplovodní výměnníky a rozvody, kachloví, kování a dopl.


Prodám kachlová kamna na dřevo s bočným kouřovodem, postavená vyhlášeným kamnářem, prakticky nepoužívaná, ve velmi dobrém stavu. Dlouho drží teplo, dá s na nich i vařit či ohřívat vodu. Vhodná zejména na chalupu. Váha asi 250kg, jen vlastní naložení a odvoz.


Kachlová kamna nové veselí

Rozměry: 97x69x47cm, rozměr podložky 101. Vyberte si z naší široké nabídky kachlových kamen typ, který se nejvíce hodí do vašeho interiéru. Nabízíme jak akumulační (sálavá) kachlová kamna , tak teplovzdušná.


Troje různá kachlová topidla, ale pokaždé mají společné příjemné sálavé teplo a akumulaci po dobu až několika dní. Ke všem topidlům umíme navrhnout vyhřívané ležení, teplovodní výměník nebo kachlová kamna přes více místností. Máme rádi nové výzvy a vždy se snažíme uspokojit sny, přání, potřeby a. KAMNA , KRBOVÁ, KACHLOVÁ ŽELETAVA. Doporučujeme Doporučené záznamy. Online magazín HOME vám přináší stále nové trendy, nápady, výhodnější řešení a různé možnosti bydlení.


V našich článcích můžete najít užitečné rady a tipy, zda se. Tato lovecká kachlová kamna jsme vyrobili na přání mnoha myslivců. Jako vzor sloužila lovecká kamna z Karlových Varů, kde jsou v jednom z domů z počátku minulého století. Zůstaly jen základní obrysy, jinak jsou všechny kachle a zvířata pojednána v nové podobě.


Prodám torzo kachlové pece - kachlového sporáku. Dochovaly se jednotlivé kachle rovné i rohové, zábradlí okolo plotny, litinové pláty na plotnu, dvířka pece, trouby, roury, popelník, smaltovaná vana a další drobnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky