pondělí 12. prosince 2016

Hoxter haka 89 45h

Further delivery details. Ir iespēja izvēlēties durvju rokturi un gaisa vārstu no nerūsējošā tērauda vai ar melnu teflona pārklājumu. Kamīnu kurtuvēm ar durvju pacelšanas mehānismu ir pieejams arī noņemams durvju rokturis.


Hoxter haka 89 45h

Hoxter - dintre cele mai calitative focare. Akumulační a teplovzdušné krby jsou dnes nejžádanějším způsobem vytápění. Krbové vložky HOXTER si rozumějí s oběma těmito technologiemi. Bezchybně fungují v uzavřených stavbách akumulačních krbů s přídavnou akumulační masou.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a nechajte si vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů.


The HAKA -45Wh has a nominal heat output of 14kW with going to water. Расход твердого топлива - 3. Importam direct de la producatorii din Cehia, care garanteaza o functionare la parametri inalti si durata lunga de viata. The combustion air flow system is designed to lead the air-flow along the fireplace glazing. This air wash creates a dynamic air screen that circulates black combustion particles back into the firebox.


Apeleaza la profesionistii din domeniul constructiilor de seminee si vei fi multumit de rezultat! Pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte. Varianta s ocelovým výměníkem s horním zdvihem dveří, průměr přívodu vzduchu 1mm. Rozsah užitného výkonu pro provoz s přímým napojením na komín o nominálním výkonu kW.


Hoxter haka 89 45h

Bezchybne fungujú v uzavretých stavbách akumulačných pecí s dodatočnou akumulačnou masou. Sú taktiež prispôsobené na prevádzku v teplovzdušných krboch, kde ponúkajú možnosť rozvodu teplého vzduchu do iných miestností. Asiguram transport in Bucuresti si alte orase. Focar dotat cu recuperator, construit din materiale de calitate superioara, precum otel si samota. Ofera o ardere foarte buna si un randament crescut.


Vložka má regulaci přiváděného vzduchu do ohniště, která zabraňuje jeho zanášení. Stavíme teplovzdušné krby, teplovodní krby a krbová kamna, přesně podle přání zákazníků. Cena (bez DPH): Napište nám o CENU! Pro čištění možnost vyklopení dvířek.


Topeniště krbové vložky je vyloženo šamotem, pro ještě větší účinnost a také pro ochranu korpusu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Focar de semineu cu design modern si elegant, captusit cu samota cu densitate mare.


Datorita temperaturii ridicate din i. Krbová vložka HOXTER s rovným presklenením od renomovaného výrobcu HOXTER svojou kvalitou ohromí každého klienta. Maximálna kvalita prevedenia a kvalita materiálov radí vložky HOXTER na špičku na Európskom trhu. Možnosť objednať s rôznymi kupolami a ako jednosklo alebo.


Hoxter haka 89 45h

U teplovodních vložek toto zasklení zvyšuje poměr teploty předané do výměníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky