úterý 27. prosince 2016

Dakon dor 20 recenze

Uživatelské hodnocení a recenze kotle Dakon DOR F kW. Odkazy na odborné recenze a testy Dakon DOR F kW. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výrobková řada kotle Dakon DOR F je vyráběna v několika výkonových verzích (1kW, 1 , 2 a kW), které spotřebiteli umožňují zvolit si ten správný kotel přesně podle tepelných ztrát vytápěného objektu.


Dakon dor recenze Kompletní informace k výběru. Pořídili jsme starší barák a topení je na tuhá paliva - kotel Dakon 20kw. Bohužel s tím nemáme žádné zkušenosti. To zvládá s vysokou účinností a také ekologicky - patří do 5. Jeho maximální výkon je kW. Zásobník je umístěný na.


Hlavní výhodou je vysoká účinnost a ekologické vytápění. To je zajištěno splněním podmínek ekodesignu a zařazením do nejvyšší emisní třídy 5. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost.


Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Na trh je dodáván v několika výkonech, a to 1 , ale také. Strážiť cenu Pridať recenziu Oceľový kotol na tuhé palivá s výkonom kW pre spaľovanie uhlia a dreva. Velmi špatná komunikace s výrobcem Dakonu. Napsali mi,že mám starý návod a nově těsnění nedávají.


Ale podle nového návodu jsem měl mít redukce a ty tam nebyly. Asi by Dakon těsnění za Kč položilo. Další kotel DOR S vydržel pouhých let. Kvůli okolnostem, mrazu a okamžité nedostupnosti jiné značky jsem se sebezapřením zakoupil opět DAKON DOR F. Tak jsem zvědavý na jeho životnost. Nedostatky jako rovnoběžná násypka a popel mimo popelník jsou staré jako historie.


Produkt Dakon DOR zatím nebyl hodnocen. Přidání recenze k Dakon DOR : Máte-li zkušenost s tímto produktem, vyplňte prosím následující formulář a poraďte ostatním, zda je Dakon DOR vhodné koupit. Vlastně vše, co je již napsáno - delší doba na náběh do plného výkonu (což ale asi není zásadní), ale budu muset kotel opět rozebrat, abych zjistil, proč nemohu roštovat - slabší kvalita zpracování - není výstupní kontola nebo se jen omezuje na tlakovou zkoušku. Mezi výhody patří vysoká účinnost, nízké tepelné ztráty a praktická násypná šachta. Vadou na kráse může být emisní třída 4. Dobrý den Může mi prosím někdo poradit kde najdu návod pro obsluhu kotle Dakon Dor nebo jak vněm topit?


Topím jedničkou oříškem, kotel dehtuje, hodně kouří a plně naložený vydrží max. Recenze DAKON DOR F kW. Dakon DOR N Automat, 15kW, automatický kotel Nový ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet. Jedná se o první výrobek, u kterého bylo použito zcela nové kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti.


Teď již druhý, koupil jsem ho jako použitý, starý cca roky a teď s ním topím asi pátým rokem. Kotel Dakon DOR mám již asi let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky