pátek 23. prosince 2016

Kachlove pece

Sálavé pece, krby a šporáky Špecializujem sa výstavbou kachľových pecí, vnútorných – vonkajších krbov, grilov a šporákov ako aj rekonštrukciou starých kachľových pecí. Mojim cieľom je poskytnúť kompletné služby s kvalitnou dodávkou a montážou výrobkov na kľúč. VITAJTE NA NAŠEJ STRÁNKE. Venujeme sa kompletnej realizácii služieb v oblasti kachliarstva.


Kachlove pece

Staviame kachľové pece, krby, sporáky, hypokausty a H2O vykurovacie systémy. Zabezpečujeme komplexné služby v oblasti kachliarstva už niekoľko rokov. Pri navrhovaní kachľových pecí, sporákov a krbov na mieru, kladieme dôraz na svieže a nápadité riešenia. Keramické krbové kachle - dlhá doba akumulácie tepla.


Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Výpredaj skladu - akcia na krbové kachle, pece, krbové vložky, sporáky V tejto sekcii nájdete krbové kachle, krbové vložky, sporáky a krbové příslušenstvo s vysokou zľavou v akcii, z výpredaja skladov. Doména može byť na predaj. Ak máte záujem o túto doménu môžete spraviť ponuku jej majiteľovi. Kamna a krby v širokém spektru materiálů a tvarů.


Kachlove pece

Služby v oblasti rekonstrukce kamen, čištění kamen, oprav a přestaveb. Navrhujeme a stavíme kachlové sporáky a pece. Súčasťou kachľovej pece môže byť aj sporák, rúra na pečenie, teplovodný výmeník a boiler, ktorý prostredníctvom využitia zvyškového tepla z ohniska predhrieva vodu na cca °C. Lavica na sedenie alebo ležanie, ktorá je súčaťou pece , je príjemným miestom na trávenie voľných chvíľ. Jistě se mnohým z vás vybaví vzpomínky na babiččiny kulinářské variace pocházející právě z takových pecí a sporáků.


Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti. Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Pece na chlieb a pizzu, grily a záhradné stavby. Aj tieto stavby sú súčasťou nášho portfólia.


Realizujeme profesionálne aj hobby chlebové aj pizza pece a exteriérové stavby sporákov, otvorených krbov a. Symbol výnimočných ľudí. Varenie a pečenie pre pokročilých. Malé, stredne veľké a veľké pece.


Robíme to, čo milujeme. Vám, ktorí potrebujete poradiť, či už pri rekonštrukcii alebo stavbe niektorej z týchto krásnych funkčných diel. Ekopece - kachľové pece , Kovacova, Slovakia. Návrhy, výstavba a rekonštrukcie klasických kachľových pecí , sporákov a podobných vykurovacích telies.


Zaoberám sa stavbou kachľových pecí­, kachľových sporákov, teplovzdušných krbov a záhradných krbov. K tejto práci pristupujem zodpovedne s dôrazom na kvalitu, funkčnosť a estetiku s remeselnou zručnosťou a precí­znosťou. Kachliarstvo Jozef Šabo. Výroba keramických kachlíc, na stavbu kachľových pecí, krbov a kachiel. Reviews Amazing how traditions and modern technology can improve every day.


Prekrásny doplnok interiéru, príjemné sálavé teplo bez vírivého prachu ideálne pre alergikov, vysoká akumulačná schopnosť a ekonomická prevádzka presvedčia aj vás rozmýšľať nad výstavbou kachľovej pece. Vieme presne, ako postaviť kachľovú pec, ktorá bude slúžiť viacerým generáciám. Všetko čo potrebujete pre vašu domácnosť. Krby, kachle, pece či záhradné diela.


Kachlove pece

Navrhneme, postavíme a postaráme sa. Sme taktiež výhradný partner firmy Polyflam na Slovensku. Pece s rúrou na pečenie sú masívne akumulačné pece s rustikálnym aj moderným dizajnom.


Ak radi varíte a pečiete, bude pre Vás Tulikivi rúra na pečenie skoro až nevyhnutnosťou. Rúra na pečenie je skonštruovaná ako sekundárne ohnisko a preto je regulácia teploty na pečenie veľmi jednoduchá. Automatizácia spaľovacieho procesu ako elektronická regulácia krbu a pece , či peletový horák v kachľovej peci na drevo a krbové vložky boli taktiež prvé inovácie od firmy Brunner. Veľmi radi sa naši partneri z kachliarskeho remesla s vami porozprávajú o vašich prianiach pre Váš krb alebo pec! Vykurujú sálaním tepla, pri ktorom nedochádza k zvýšenému víreniu vzduchu.


Kachlove pece

Aj z hľadiska rozloženia teploty v miestnosti ide o kvalitný spôsob vykurovania. Ako palivo sa najčastejšiepoužíva drevná hmota. Ich účinnosť je viac ako. Malaciek, Lučenca alebo Košíc.


Akumulačné pece od NunnaUuni prinášajú do Vašich domovov dlhotrvajúce teplo a srdečnú atmosféru už viac ako rokov. Prvé pece , ktoré sme vyrobili, sa používajú dodnes. To ukazuje, ako jedinečne sú pece od NunnaUuni odolné.


Hovorí to aj o kvalite, ktorej môžete veriť. Preskúmajte náš sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky