úterý 13. prosince 2016

Viadrus u26 6 článků

Výbava: tepelný regulátor výkonu. Kombinovaný litinový kotel je určen k úspornému vytápění, zejména rodinných domů. Výhodou kotle je jeho univerzálnost. Při ručním režimu je v horní polovině kotle možné spalování dřeva, uhlí, kokus, dřevěné uhlí, brikety a další.


V automatickém režimu lze v hořáku, který je umístěn v podstavci kotle spalovat černé. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.

Všechny díly nejsou uveřejněny na fotografiích. Můžu Vám nafotit a poslat konkrétní díl dle přání třeba emilem. Ima veliko ložište koje može primiti velike komade drveta. Viadrus Uje namijenjen za koks, tvrdi ugljen i drvo.


Kotao može biti korišten u sustavima s prirodnom cirkulacijom ili prisilnom cirkulacijom vode za grijanje. Free Shipping Available. Check Out viadrus uon eBay. Fill Your Cart With Color today!

Hercules Us více než 100. Viadrus HERCULES U- článků Teplovodní litinový kotel HERCULES Uje konstruován na spalování tuhých paliv - černého uhlí, koksu a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem. Prodám po jednotlivých dílech. Kotel lze použít ve dvou režimech. Byla by škoda tento zcela funkční kotel poslat do hutí.


V konstrukci kotle společnost VIADRUS využila dlouholeté zkušenosti v oblasti litinových kotlů na tuhá paliva. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Litinové kotle na tuhá paliva jsou určeny ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva klasickým prohořívacím způsobem.


Kotle se vyrábí ve výkonové řadě až kW a jsou možny použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Rozsah tepelného výkonu je ,- kW dle počtu článků. Prajem Vám pekný zvyšok dňa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Kotol VIADRUS HERCULES Upracuje s prirodzeným alebo núteným obehom vykurovacej vody a je vhodný predovšetkým pre vykurovanie rodinných domov. Combustion of other materials like plastics is impermissible. Spalování jiných látek, nap ř. Kontaktujte nás: Bazar Libeň Miloslav Dundych Novákových 2 Praha Libeň tel.


Univerzální litinový zplyňovací kotel pro spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí v 5. Možnost bezelektrického provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky