pátek 9. prosince 2016

Bezdrátový termostat jablotron

Bezdrátový termostat jablotron

JA-150TP Bezdrátový pokojový termostat. Slouží k měření a řízení pokojové teploty. Ke spínání topení se používá standardních programovatelných výstupů ústředny.


Jablotron TP-1bezdrátový pokojový termostat , určený k řídící jednotce AC-116. Kromě udržování nastavené teploty lze bezdrátový termostat TP-1použít k upozornění na nízké. Teplota se nastavuje otočným kolečkem. Proti nežádoucí manipulaci lze ovládání zamknout. Bezdrátový termostat TP-1lze použít k nastavení týdenního topného progamu.


Lze použít pouze s řídící jednotkou AC-116. V nabídce jsou programovatelné režimy, ve kterých termostat udržuje nastavené teploty. Sloučením těchto dvou zařízení vzniká velmi komfortní systém pro regulaci topení s GSM ovládáním. Jedná se o magnetický detektor, který má dva nezávislé, samostatně nastavitelné vstupy.


Bezdrátový termostat jablotron

Detektor je take určen k detekci manipulace s předokenní roletou, vybavenou rohatkovým snímačem pohybu rolety CT-01. Spojení mezi termostatem a kotlem je uskutečněno kódovaným radiovým signálem 43MHz zabezpečujícím bezporuchový provoz. Speciální systém kódů zaručuje vysokou odolnost proti náhodnému spínání. Nevíte jaký bezdrátový termostat bude pro Vás nejvhodnější? Porovnejte bezdrátové termostaty.


Vyžaduje-li to charakter dotazu, může být souhlas spolu s vašimi osobními údaji v uvedeném rozsahu postoupen vybraným propojeným osobám ve skupině JABLOTRON (typicky JABLOTRON SECURITY a.s., JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.r.o., JABLOTRON CLOUD SERVICES s.r.o.). Erkennt ob du Zuhause bist - regelt deine Heizung. Ganz einfach selbst installieren! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Regulujte topení pomocí bezdrátových termostatů Jablotron pro optimální výkon Vaší topné soustavy. Pro rozsáhlejší topné systémy jsou tu Jablotron oběhová čerpadla a řídící jednotky se zónovou regulací teploty. Základní regulace pro ovládání topení mobilem umožňují sepnout kotel na dálku pomocí SMS příkazů.


Přesnost regulace (hystereze) je nastavitelná a navíc umí termostat kromě udržování stálé teploty také chránit proti mrazu. Balení obsahuje bezdrátový termostat , přijímač a alkalické baterie Další informace a nákup TP82-SET umožňuje snadné nastavení teploty pomocí kolečka a má přehledný LCD displej, který zobrazuje aktuální teplotu a provozní stavy vytápění. Je-li tato funkce vypnuta, tak se každá svorka A až D chová jako aktivační vstup (Je-li do ní přiřazen bezdrátový prvek, lze vstup aktivovat bezdrátově ale i spojením svorky s GND.).


Bezdrátový termostat jablotron

Pokud je vstupu přiřazen bezdrátový termostat , nemá na jeho funkci nastavení tohoto parametru žádný účinek. Bezdrátový digitální termostat s přehledným displejem a snadným ovládáním se stane ceněným pomocníkem všude tam, kde je náročné propojení mezi kotlem a termostatem. Tado° Thermostate für jeden Haushalt, für jeden Hersteller, für.


Samostatně zakoupitelný termostat , který lze použít pro rozšíření sady Jablotron TP82-SET nebo TP83-SET. V praxi to například může vypadat tak, že dva termostaty měří na dvou. Bezdrátový přijímač Jablotron AC-pro bezdrátové termostaty řady TP-8x 2x relé, nap.


Bezdrátový termostat jablotron

TP8x do jednoho přijímače). Balení neobsahuje bezdrátový termostat Obsahuje dvě silová relé řízená bezdrátovým signálem. Napájí se ze sítě a lze jej p. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Obousměrně komunikující bezdrátový programovatelný pokojový termostat s infračerveným měřením teploty podlahy a týdenním topným program.


Termostat TP-155IR je určen pouze k řídící jednotce AC-116. TP-82N je inovovaná verze termostatu TP-82. Toto řešení zjednodušuje instalaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky