čtvrtek 29. prosince 2016

Náhradní díly na plynové kotle

Náhradní díly na plynové kotle. Nabízíme produkty renomovaných značek. Zde najdete Novinky, Akc. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak různých českých i světových značek. Ucelená nabídka náhradních dílů na kotle , kamna, ohřívače vody (bojlery), plynové spotřebiče, topenářské díly a koupelnové vybavení od renomovaných značek.


Náhradní díly na plynové kotle

Díly na kotle značky THERMONA THERM K THERM CXE, CXA, LXZE. Hadice plynové EUROTISFLEX SWING. Jsme autorizovaný prodejce náhradních dílů pro kotle DAKON. Tepelná čerpadla a klimatizace Unical.


Kotle na tuhá paliva Viadrus. Detektory kouře a CO hlásiče Honeywell. Stacionární plynový, litinový kotel. Výkonová řada – 4kW. Kondenzační závěsné plynové kotle Mynute – výkon 6–kW – TURBO Pro vytápění výkon 6–kW.


Náhradní díly na plynové kotle

Snižuje provozní náklady až o ve srovnání s běžnými kotli. Plynulá modulace výkonu. Rychlá a bezpečná doprava. Skladem ihned k dispozici. VIP slevy pro registrované.


Nakupujte od specialisty na topení. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Jsme firma zabývající se maloobchodním i velkoobchodním prodejem náhradních dílů pro topení a ohřev. Samozřejmostí je seriózní jednání, technické poradenství a znalost sortimentu, podložené lety praxe v oblasti náhradních dílů.


Náhradní díly na plynové kotle

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. PŘI VYUŽITÍ DOPRAVCE IN-TIME MOŽNOST PLATBA KARTOU. PŘI NÁKUPU PROSÍM PREFERUJTE PLATBU PŘEVODEM, DĚKUJEME.


Armatury (vodní, plynové ) a další náhradní díly k plynovým kotlům - DAKON, CVI Automatika pro plynový kotel Ostatní náhradní díly pro plynové kotle. NÁHRADNÍ DÍLY KE KOTLŮM. Vás už rádi přivítáme v našem areálu v Útušicích.


KOTLE PLYNOVÉ A KONDENZAČNÍ. NENÍ MOŽNÉ OBJEDNÁVAT V E-Shopu UVEDENÉ ZBOŽÍ LZE PRODAT POUZE NA ZÁKLADĚ MONTÁŽNÍHO LISTU! Vážení zakaznici vítejte na našem eshopu.


Eshop bude nadále doplňován. Dodáváme náhradní díly pro kotle a další, námi montované nebo prodávané výrobky. Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonem. Vítejte na našich webovýc.


Náhradní díly na plynové kotle

U plynových kotlů nemůžete ani svalit vinu na prodejce, protože vy jako uživatel nesmíte výrobek používat, pokud není odborně uveden do provozu. Tedy samotným zahájením provozu kotle na sebe přebíráte odpovědnost ! My jsme PŘÍMÝ prodejce kotlů Junkers pro ČR a přesto takto nízké ceny nedokážeme poskytovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky