čtvrtek 8. prosince 2016

Centrální vysavač smart

Prodej a servis zařízení pro komfort Vašeho domova. Centrální vysavače Elux využívají technologii „Inverted. V případě, že se sací jednotku nevyplatí opravovat z důvodu vyšších cenových nákladů, poskytneme svým zákazníkům na nové jednotky výhodné slevy! Společnost Smart -Vac dodává výhradně centrální vysavače Electrolux do České republiky, na Slovensko a do Rakouska.


Centrální vysavač smart

Svým zákazníkům poskytuje nejširší obchodní zastoupení. SMART -VAC – centrální vysavače Electrolux Ušetřete čas i námahu s centrálním vysavačem Electrolux. V nabídce naší společnosti naleznete technická vybavení, která zvýší kvalitu vašeho bydlení. Jsme výhradním dovozcem centrálních vysavačů značky Electrolux. Firma Electrolux je největším světovým výrobcem a propagátorem centrálních vysavačů.


Přijímáme online platby. Centrálne vysávače, príslušenstvo, klimatizácie, tepelné čerpadlá, odvlhčovače a zhody bielizne. Výkupní bonus je možné využít pro centrální vysavač jakékoliv značky, funkční i nefunkční.


Centrální vysavač smart

Je všestranný a velmi prostý v použití. Zefektivňuje proces vysávání a pomáhá udržovat čisté a zdravější životní. DIY 立體口罩KF帶眼睛可用 防PM2. Mask making マスクはどうやって作るのですか. Sada obsahuje hadici s vypínáním 9m, štěrbinovou hubici, hubici na čalounění, kruhový kartáč na prach, držák příslušenství, teleskopické trubky chrom, kombinovanou hubici Combo tool, kartáč na pevné podlahy a věšák na hadici.


Na trhu působíme více jak let. Dodáváme instalační materiál pro rodinné domky, byty, administrativní budovy a průmyslové objekty. Hlavní rozdíl mezi centrálními a normálními vysavači však nastává v kvalitě vysávání.


Centrální vysavač smart

Proč používat centrální vysavač ? Je důležité si uvědomit, že se samotný vysavač nachází mimo obytné prostory, a tak při vysávání nedochází k opětovnému vyfukování mikročástic prachu, které nezachytí filtry běžných vysavačů, zpět do obytných místností. Uľahčite život vašim deťom zdravou domácnosťou bez baktérií, prachu a alergénov. Robotický vysavač ROBO v kombinaci s centrálním.


Jediný robotický vysavač napojený na centrální vysavač. Automatické vyprázdnění nádoby robotickéo vysavače. A myslím, že je tam ještě nějaká jiná.


Centrální vysavač smart

Můžeš si vybrat z několika typů hadic - délka m, m, 1m, nebo elastická hadice - m. Pokud zakoupíte centrální vysavač v našem obchodě, odborně Vám agregát nainstalujeme na již připravený potrubní rozvod pro centrální vysávání. Montáž obsahuje zprovoznění systému a tlakovou zkoušku. Dále si lze objednat položku Montáž potrubního rozvodu pro centrální vysavač. Při zakoupení potrubních dílů v. Takéto vysávače nepotrebujú žiadnu údržbu, ani výmenu vreciek a poskytujú stály sací výkon. Sú mimoriadne vhodné pre alergikov.


Vysávať s nimi je radosť, pretože poskytujú vysoký výkon o týždeň, mesiac, aj o rok, vďaka modernej technológii. Oproti vysávání standardním vysavačem jsou centrální vysavače jednodušší - vysáváte dlouhou, pružnou a lehkou hadicí, kterou zapojíte do zásuvky na zdi a nemusíte s sebou nosit těžký agregát s motorem. CENTRÁLNÍ VYSAVAČ SMART BEAM Prodám centrální vysavač Smart Beam. Pořizovaci cena tis. Funkční, možno vyzkoušet.


Používá se pro vedení potrubních rozvodů, přechodů nebo výfukového potrubí. Každý centrální vysavač BEAM Alliance má na svém kovovém těle standardně umístěnou jednu sací zásuvku pro jednoduché vysávání nečistot v místě jeho instalace. Odpadají tak zbytečné vícenáklady na instalaci potřebné zásuvky zvlášť vedle agregátu, jak to bývá zcela běžné u ostatních značek centrálních vysavačů.


V e-shopu si lze objednat i kompletní potrubní rozvod pro centrální vysavač pomocí uživatelsky jednoduchého konfigurátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky