pondělí 25. července 2016

Solární ohřev vody set

Solární ohřev vody set

Free Shipping Available. Nabízíme kompletní solární sety pro ohřev užitkové vody pomocí solárního systému. Solární set Regulus pro 4-osob Havaj I. Dotace Nová zelená úsporám 40. Doprava po celé ČR ZDARMA.


Díky Vaší důvěře, spokojenosti a Vašim doporučením, roste počet našich klientů po České republice. Německý certifikát Solar Keymark, registrace v programu Nová zelená úsporám. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody , přitápění a ohřev vody do bazénů. Ohřev teplé užitkové vody pomocí stejnosměrného prou který vyrábí fotovoltaické panely.


Fotovoltaický ohřev vody Sun Heat. Tento systém je vhodný pro objekty s vlastním bojlerem nebo akumulační nádobou. Snížíte tak své počáteční náklady na minimum.


Solární ohřev vody set

Jestliže vás zajímají samostatné solární systémy, omrkněte například nabídku systémů pro ohřev vody. Každý je v něčem opravdu dobrý. Dejte vědět všem, v jakém oboru jste dobrý kontakt! Nabídka solárních systémů na ohřev vody.


Pokud zvažujete pořízení tohoto systému, tak se stává plusem i to, že jde o solární systém prověřený zkušenostmi, a že je plně vyzkoušený při mnoha instalacích po celé ČR. Zdarma provádíme konzultaci přímo na místě a navrhneme nejvhodnější řešení solárního systému. Zvýhodněný set solárních panelů k ohřevu vody v bazénu s velmi jednoduchou a rychlou montáží. Výrobce Českých solárních kolektor ů. Toggle navigation Toggle navigation Hlavní menu.


Solární ohřev vody set

Subscribe Subscribed Unsubscribe 10. Když si pořídíte solární ohřev vody , přinese vám nemalé úspory – v letních obdobích teplá voda téměř zdarma, v zimě při slunečném počasí umí solární ohřev vody výrazně ohřevu pomoci. Vybírat lze z různých typů solárního ohřevu: deskové solární panely, hadicový systém typu NEO-FIP, černé solární hadice, kupole a jednoduché solární kolektory, které stačí položit na zem.


Inovační solární ohřev bazénové vody pyramidový je určený pro nadzemní i zapuštěné bazény. Pro ohřev teplé užitkové vody nabízíme běžné solární sety se smaltovaným zásobníkem se dvěma výměníky, čerpadlouvou stanicí s integrovanou řídící jednotkou, ks expanzní nádoby a solární nemrznoucí směs, automatický odvzdušňovací ventil a samozřejmě vysokovýkonostní vakuové trubicové kolektory typu Heat Pipe od výrobce Westech s 10ti letou zárukou. Díky tomuto vybyvní se nemusí systém v zimě vypouštět. Výhodný set čtyř kusů ! Jde o solární ohřev vody pro Váš bazén pomocí jednoduché technologie. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen.


Solární ohřev vody set

V naší nabídce najdete hladké, trubičkové a skleněné solární panely a veškeré příslušenství. Na letošní rok až do odvolání jsme pro Vás připravili nabídku solárních paketů pro ohřev teplé vody za speciální výhodné ceny již od 44. Solarni panely, solarni ohrev vody ,solarni systemy,solarni regulatory,solarni sety,solarni ohrev tuv,solarni.


Výkonný solární systém pro ohřev teplé užitkové vody SOLje určen pro tří až čtyřčlennou domácnost. Na solární set vám připravíme projekt, včetně vyřízení výhodné dotaze z programu Nová zelená úsporám. Přemýšlíte, jakou formou ohřívat vodu ve svém stávajícím rodinném domě, nebo zařizujete.


Typicky se používají k ohřevu vody v bazénech (ty nejjednodušší panely či hadicové systémy), k přípravě teplé užitkové vody (TUV) a k vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky