pátek 15. července 2016

Kotle na štěpku a dřevo

Kotle na štěpku a dřevo

Při volbě typu kotle a způsobu vytápění, se musí rozhodnout každý sám. A to v závislosti na současných cenách energie, možný budoucí vývoje energie, dále na pořizovacích nákladech celého systému vytápění, velikosti domu, náročnosti na prostor i údržbu apod. Po koupi automatického kotle na dřevo již nebudete závislí na dodávkách energií, jejichž cenu nelze ovlivnit. Cenu pevných paliv lze ovlivnit vhodnou dobou koupě. Mimo topnou sezónu se cena topiva snižuje a při dobrém plánování si za tuto výhodnou cenu můžete zajistit otop na celou zimu.


Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů. Kusové dřevo , pelety a dřevní štěpka: program Viessmann pokryje všechno. Ať už se jedná o přídavné nebo kompletní topení, provoz na kusové dřevo , dřevní štěpku nebo dřevěné pelety: kotle na tuhá paliva od firmy Viessmann pokryjí kompletní programpro vytápění dřevem. Jak vybrat kvalitní kotel na kusové dřevo , brikety a štěpku do objektu s nízkou tepelnou ztrátou? Důležitým parametrem pro výběr zplyňovacího kotle je jeho jmenovitý výkon.


Dvojnásobně to platí právě pro stavby v nízkoenergetickém standardu, kde je potřeba co možná nejmenší výkon kotle s co nejširším výkonovým rozsahem. V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.


Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Rychlé přikládání do kotle.


Skip navigation Sign in. Kotel na kusové dřevo , štěpku a piliny VERNER V2EXTRA v praxi - Duration: 2:08. Kotle na dřevo brikety, piliny a štěpku. DŘEVO – PRODUKT SV, spol.


Topné systémy na vytápění dřevem do 1. Jako topné systémy na vytápění dřevem se označují velké kotle na dřevo s jmenovitým tepelným výkonem větším než 1kW. Většinou zásobují teplem větší budovy nebo celé oblasti sítí ústředního blokového vytápění. Kotel na štěpku , kotol na biomasu, kotel na piliny,truhlárny,hobliny,koltíková dotace,emisní třída kotol,kotolna,tuhá paliva. Patentované technologie a promyšlená konstrukce kotlů umožňují téměř bezobslužný provoz při nízké spotřebě paliva.


Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Stroje na výrobu palivového dřeva Posch, Prodej, montáž kotlů na štěpku ,pelety, kusové dřevo ,. Oproti automatickým kotlům na pelety nebo štěpku se zde jedná o kotle s. Hargassner kotle na štěpku ve výkonech - 2kW. Pytle na dřevo a štěpku , FOKUS-H s. Tento web používá soubory cookie.


Kotle na štěpku a dřevo

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Spalování štěpky v kotli na štěpku MultiBio. V současné době máme k dispozici celá řada kotlů na štěpku MultiBio 3 4 2a 3kW. V případě montáže kotle na biomasu od nás Vám zajistíme vyřízení dotace, montáž kotle a také závěrečné vyůčtování dotace včetně co nejrychlejšího vyplacení dotace. This feature is not available right now.


Please try again later. H4EKO-D - nové zplyňovací kotle na dřevo - Duration: 4:36. OPOP global 22views. Automatické kotle na pelety můžete zapojit i kaskádově, kde dosáhnete celkového výkonu až 4kW.


Kotle na štěpku a dřevo

Jednoduchá obsluha a nenáročná údržba U všech kotlů, které patří do našeho sortimentu, akcentujeme jednoduchou, časově nenáročnou obsluhu a údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky