úterý 19. července 2016

Plynový kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem

Spotřebitelé stále více žádají možnost dodávky do několika odběrných míst současně. Tento problém efektivně vyřeší kondenzační plynový kotel s vestavěným zásobníkem teplé užitkové vody. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem.


Kotle Junkers s vestavěným zásobníkem vody. Kondenzační kotle jsou nejúspornějším zdrojem tepla. Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách.

V této nabídce naleznete kotle kombinované s ohřevem vody za pomoci vestavěného neboli integrovaného zásobníku. Přístroj CerapurAcu-Smart ZWSB 30-4. Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem TV o objemu l Výkon: kW Použití Nízkoenergetické. A - kondenzační plynový kotel se zabudovaným zásobníkem TUV litrů, - 1kW, určen do objektů s malou tepelnou ztrátou, např. THERMONA THERM KDZ5.


Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Plynové atmosférické kotle s integrovaným zásobníkem přinášejí svým uživatelům dostatek tepla i teplé vody. Jednotné řešení vytápění objektu a zásobování teplou vodou jistě ocení majitelé malých a středních bytů, kanceláří a všech objektů, ve kterých je kladen důraz na úsporu prostoru.

JUNKERS ZWSB 30-E CerapurAcu Smart - plynový kondenzační kotel. KDZ kondenzační kotel s integrovaným solárním zásobníkem 2l(smalt). Kotel s integrovaným zásobníkem vody V kotli s integrovaným zásobníkem je voda připravována a ukládána v zásobníku, který je ukryt v jedné skříni s kotlem. Toto řešení umožňuje odběr vody z více odběrných míst současně, ovšem musíte počítat s tím, že zásobník vody je malý, a tak jej poměrně rychle. Mimořádně prostorově nenáročný plynový kondenzační nástěnný kotel s integrovaným zásobníkem z ušlechtilé nerez oceli.


Firma Bosch Termotechnika, obchodní divize Junkers uvedla na trh plynový závěsný kondenzační kotel CerapurAcu Smart ZWSB 30-4A , s intergrovaným zásobníkem TV o objemu litrů. Výkon kotle pro vytápění je plynule regulován v rozsahu až kW a při ohřevu teplé vody až kW. Vitodens 222-F, stacionární a komfortní s nabíjeným zásobníkem Plynový kondenzační kompaktní kotel s integrovaným , smaltovaným nabíjeným zásobníkem popř. Ariston CLAS B PREMIUM EVO je závěsný kondenzační kotel s integrovaným stratifikačním nerezovým zásobníkem na litrů (× litrů). Závěsný kondenzační plynový kotel VU ecoTEC plus Závěsný kondenzační kotel pro vytápění s širokou modulací výkonu - 1. Hledáte úspornější řešení vytápění svého domu, bytu či kanceláře a šetříte každý metr podlahové plochy?


Tento plynový kondenzační kompaktní kotel se postará se svým integrovaným nabíjecím zásobníkem o objemu 1litrů nebo se zásobníkem teplé vody s trubkovou spirálou o objemu 1litrů o nejvyšší komfort teplé vody. Jmenovitý tepelný výkon: až kW. Pro rodinné domy i byty.


Zvýšený výkon až kW pro ohřev teplé vody. Nástěnný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem teplé vody. HeatMaster TC Stacionární plynový kondenzační kotel s dvojí funkcí.


Inteligentní kotel se zásobníkem Plynový kondenzační kotel s nabíjecím zásobníkem nebo se zásobníkem teplé vody s trubkovou spirálou.

Nová generace topných systémů orientovaných na budoucnost. Efektivní zásobování teplem, vysoký komfort přípravy teplé vody, připravenost na využití energeticky úsporné solární techniky. K tomu jednoduché ovládání, dlouhá. Plynové kondenzační kotle s vestavným ( integrovaným ) zásobníkem , bojlerem na ohřev vody. Funkce ohřevu je stejná jako u sestav kotle a zásobníku.


Inteligentní kondenzační kotel Vitodens 222-W je inteligentní energetická centrála, která splňuje nejvyšší požadavky na komfortní zásobování teplem. Svým moderním, funkčním designem a elegantním matným povrchem harmonicky zapadá do jakéhokoliv bytového prostředí. Integrované rozhraní Wi-Fi Jeho integrované rozhraní Wi-Fi spojuje nástěnný plynový kondenzační.


Nový plynový kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem je dvojnásobně kompaktní a zabere minimum místa. Viessmann kotel Vitodens 100-W kW - topný. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky