středa 13. července 2016

Montáž vzduchotechniky

Montáž vzduchotechniky

Provádíme montáž vzduchotechniky v Brně i po celé ČR. Dokážeme profesionálně namontovat veškerou vzduchotechniku, kterou si u nás objednáte, a to jak pro soukromé, tak i průmyslové účely. Montáž vzduchotechniky Ostrava.


Montáž vzduchotechniky

Vyrábíme čtyřhranné nebo kruhové vzduchotechnické potrubí, tvarové díly jakéhokoliv tvaru a provedení, nerezové celosvařované digestoře opatřené nerezovými tukovými filtry a osvětlením. Firma nabízí pravidelný i jednorázový servis vzduchotechnických zařízení, dodání a montáž vzduchotechniky a montáž i revizi protipožárních klapek. MOJE REFERENCE, realizované zakázky. Dodávka a montáž klimatizace s tepelným čerpadlem vzduch-vzduch, voda-vzduch, vzduchotechniky a chladícího zařízení.


Naším zaměřením je dodávka a montáž vzduchotechniky a na práci máme potřebné osvědčení a certifikáty. APIAGRA klimatizácia a vetranie. Pro MONTÁŽ DIGESTOŘE máme v naší firmě specializovaný tým montážníků.


Montáž vzduchotechniky

Nabízíme odbornou MONTÁŽ DIGESTOŘE po celé České republice. Ať už máte digestoř koupenou od nás nebo vlastní, náš profesionální tým provede MONTÁŽ DIGESTOŘE, jak do rodinného domu, tak i do bytů včetně potřebných materiálů jako např. Jsme schopni zajistit dodávku na klíč včetně projekce, případně zastřešit montáž celé vzduchotechniky jako generální dodavatel včetně stavebních prací, ZTI, elektro a systémů MaR- měření a regulace. Koupelnový ventilátor ICON bílý. Výroba vzduchotechniky.


Jsme výrobci vzduchotechniky s dlouholetou tradicí. Kromě výroby a dodávky se postaráme také o kvalitní provedení montáže vzduchotechniky na místě určení. O instalaci se postarají naši zkušení zaměstnanci s letitou praxí, namontují a zregulují větrací systémy ve stanoveném termínu a. Sme odborníci na predaj, montáž a servis klimatizácii, odvlhčovačov a čističiek vzduchu, tepelných čerpadiel a rekuperačných jednotiek, vzduchotechniky , klimatizácií pre byt, dom, kanceláriu.


V oblasti vzduchotechniky nabízíme montáž a demontáž stávající vzduchotechniky , čištění a repasi. Dále provádíme i montáže jednotek. Specializujeme se na prodej, montáž i servis vzduchotechniky a související poradenství. Běžně instalujeme moderní vzduchotechnické jednotky s integrovanou klimatizací a rekuperací. Protože vzduchotechnické potrubí, rekuperace, ventilátory a další prvky vzduchotechniky dodáváme nejen maloobchodním zákazníkům, ale také montážním firmám, chceme vám pomoci s výběrem spolehlivé firmy vhodné pro montáž do vašeho domu, bytu, nebo průmyslového objektu.


Více se o nás dozvíte zde. Ventop je odborníkem na výrobu vzduchotechnického potrubí a dodavatelem komplexních služeb v oblasti vzduchotechniky , klimatizace, rekuperace a teplovzdušných rozvodů. Součástí našich služeb je i prodej vzduchotechniky a klimatizace v našem podnikovém obchodě. Zajišťujeme kompletní dodávku a montáž vzduchotechniky , včetně vypracování projektu. Po celé České republice, nejčastěji u Plzně, v jejíž blízkosti sídlíme.


Všude tam, kde je potřeba péče o klimatické poměry, čistotu ovzduší, odvod a přívod vzduchu. Rychle a spolehlivě Vám namontujeme tepelná čerpadla i klimatizace Praha a další vzduchotechniku, kterou si od nás objednáte. Dlhodobý kontrakt na prácu. Všetko vybavené aj ubytovanie.


Práca na živnosť alebo s. Musia vedieť čítať výkresy a mať skúsenosti. Treba mať základné náradie. Provozovatel webu, Luftuj s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky