středa 6. července 2016

Kamna z mastku

Kamna z mastku

Mastková kamna mají vysokou akumulační schopnost a dokáží sálat příjemné teplo až hodin po jejich vyhasnutí. Výkon těchto kamen se pohybuje okolo kW, což znamená že jsou vhodná i do nízkoenergetických a pasivních domů. Za slovem Tulikivi se ukrývá největší zpracovatel přírodního kamene ve Finsku a právě krbová kamna Tulikivi jsou vyráběna z přírodního mastku. Prodej aktumulačních kamen z mastku s dlouhodou dobou sálání tepla. Jedná se o nejmodernější malá kamna od Nordiky s vysokou odolností a účinností kolem 8. Výkonem malá dvouplášťová litinová kamna s výkonem kW, s ohřívací plotnou a kachlovým obkladem.


Otočný rošt, ohniště z dělených desek, dvířka, podstavec a plotna jsou vyrobeny z litiny. Vysoká mechanická a žárová. Vás upozornit, že na unikátní akumulační krby z mastku a jiných materiálů, jejichž exkluzivním dodavatelem pro Českou republiku je společnost fuego Czech Republic s. Zelená úsporám Ministerstva životního prostředí, jehož se naše firma stala autorizovaným. Finská krbová kamna Tulikivi takové teplo přináší a lahodí nejen oku, ale díky unikátním technologiím dokáží také skvěle akumulovat a využívat teplo.


Srdce z mastkového kamene má až 9x lepší akumulační schopnost, než obdobné materiály. Kamna , která se stanou dominantou vašeho domu. Elegantní krbová kamna bez výměníku.


Ceník kamen ke stažení. Krbová kamna s velkým ohništěm. Ručně vyráběná mastková akumulační kamna Altech jsou složena z mastkových bloků vložených do litinového rámu, litinová dvířka. Pouze 2-hodinovým přikládání do kamen vyrobených z mastku , se docílí nahromadění tepla k udržení běžné pokojové teploty po celý den. Kamna Tulikivi jsou postavena z finského mastku a akumulují teplo po celém svém objemu, díky čemuž jsou schopna vytápět i velké prostory.


Kamna vyrobená z mastku produkují vynikající sálavé. Naakumulované teplo následně postupně uvolňují a bez teplotních výkyvů udržují stálou teplotu interiéru. Vison Gourmet natural - kamna mastková s troubou.


Kamna z mastku

Unikátní akumulační krbová kamna z mastku s dlouhodou dobou sálání tepla bez přikládání. Unikátní krbová kamna holandské firmy Altech vyrobená z přírodního kamene mastku , který má unikátní akumulační a sálavé schopnosti. Vytěžené a opracované bloky přírodního kamene mastku jsou vložené do rámu vyrobeného z vysoce kvalitní litiny a mastkové topeniště. Obložení z mastku je možné u mastkových krbů vytvořit také individuálně, tedy odlišně od standartního modelu. Toto je umožněno díky vlastním kamenickým závodům firmy HARK.


Díky velmi dobrým akumulačním vlastnostem se krby z mastku těší stále větší oblibě. Nový typ krbu pro instalaci do rohu nebo ke stěně. Kombinace tepla sálavého, konvekčního a akumulačního. Velké zakulacené prosklení z jednoho kusu, konstrukčně navazuje na čelní opláštění.


Kamna z mastku

Kompaktní rozměry, snadná a rychlá montáž jsou přednosti,které jsou výhodné. E-shop dodává krbová kamna , krby, sporáky, kamna a krby s výměníkem. Zajišťujeme poradenství a montáž, jsme profesionální kamnáři. Společnost A- Z Kamna vám nabízí širokou škálu sortimentu od mnoha světových výrobců kamen a příslušenství jako jsou např.


V případě, si nejste jisti, která kamna nebo krb jsou pro Vás vhodné, kontaktujte nás a mi Vám doporučíme tu nejvhodnější sestavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky