úterý 26. července 2016

Sklo před krbovou vložku

Využívá se pod kamna, krbová kamna nebo před krby. Sklo je tepelně zpracováno „kalením“ a díky tomu je odolnější vůči poškrábání či rozbití. Na výběr je z mnoha různých. Pokud jste si vybrali například krbovou vložku , a typ, u kterého lze dvířka zasunout a krb používat jako otevřený, pak ochranné sklo by mělo před krbem být 800mm a na bočních stranách 400mm. Rozhodně se nejedná o žádnou banalitu, kter.


Vytvářená horkovzdušná clona před. Proto zajistěte ve spodní části pod krbovou vložkou otvory, jejichž součet. Popis: Poptávám žáruvzdorné sklo před krbovou vložku do rodinného domu. Poptávážáruvzdorné sklo popis: poptávám žáruvzdorné sklo před krbovou vložku do rodinného domu.


Kalená skla pod kamna, skla před krby, ocelové plechy pod kamna. Jak položit sklo pod kamna, před krb? Podkladové sklo nahrazuje klasický plech, který všichni známe. Vámi objednané atypické sklo pod kamna nebo před krb jsme schopni dodat za – týdnů.


Sklo před krbovou vložku

Tvrzené neboli kalené sklo je sklo se zvýšenou mechanickou a termickou odolností. Ta se dosahuje zahřáním skla a následným prudkým ochlazením. Před samotným kalením se musí sklo finálně opracovat – broušením,řezáním.


Jsme přímí dovozci žáruvzdorného skla a sklo Vám uřízneme na požadovaný rozměr. Našim zákazníkům nabízíme žáruvzdorné sklo do kamen a krbů za špičkové ceny již let. Máme sklo a zatím dobrý, občas ho manžel nadzvedne a já ho utřu zespodu a vymetu případné drobky a prach, ale musím uznat, že se nám tam bordýlek moc nedostává, asi máme dobrou rovnou podlahu! Ale pak aby mi to napsali do zavad ke kolaudaci, to bych vazne nechtela. Neco se stane, vyhori barak a pojistovna pak rekne, ze to bylo ve zprave uz na zacatku a plneni bude fuc.


V případě, že si objednáte u nás i kamna či krbovou vložku a zboží jde v jedné zásilce, je doprava skla ZDARMA ! Krbové vložky představující možnost jak si dodatečně vybudovat v místnosti krb i přes to, že již máte hotový interiér. Díky krbové vložce si doma můžete dopřát vlastní krb bez nákladných stavebních úprav. Nám se pod sklo dostává binec a nevím jak to vyčictit jinak než že bychom museli odsunout krbová kamna.


Dělá se Vám to taky nebo máte všechny krbovou vložku ? Jestli ano, tak jak to čistíte? Jste právě ve fázi přemýšlení a úvah, která forma vytápění bude pro váš nízkoenergetický dům tou pravou volbou? Toužíte po dokonalém a skutečném teplu domova, nejlépe za více než příznivou cenu a kdybyste k tomu získali jako příjemný bonus i špetku originality, vůbec byste se nezlobili? Krbová vložka vám přinese plnou náruč výho pohodlí a komfortu. Hledám řešení, jak velkou nehořlavou podložku před tuto malou krbovou vložku musím umístit.


Jsou to ocelové díly o průměru 2mm. Teď můžu konečně připojit krbovou vložku do komína a začít stavět obestavbu. Nejdříve jsem musel krbovou vložku položit opatrně na bok, abych mohl na spodek přišroubovat nohy. Ne moc dobré řešení, protože, když je.


Nosnost na dokonale rovném a tvrdém povrchu dosahuje až 2kg. Sklo pod kamna je vyrobeno z čirého bezpečnostní skla ESG o síle mm, které je částečně lemované fazetou mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky