pondělí 25. července 2016

Oprava rybářských navijáků

Seznam opraven rybářských potřeb, záruční i pozářuční servisy, náhradní díly. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis zn. Pozáruční servis navijáků. SERVISNÍ OPRAVY, ČIŠTĚNÍ NAVIJÁKU, GENERALNÍ REPASE. Provádíme pozáruční servis většiny značek modelů rybářských navijáků smekacích a multiplikátoru.


Vašeho prodejce, nebo podle pokynu v Záručním listu! Seznam servisů rybářských navijáků , prutů a rybářských potřeb. Servisy jsou rozdělené podle značek rybářských výrobků a podle lokalit. Příjem oprav a údržba navijáků. Rybostroj Zděněk Řeřucha Šéfredaktor Zachytame.


Oprava a servis hlásičů záběru. Inzerovat zde Komentáře Jihomoravský kraj. Zatím nebyl vložen žádný komentář. Jste-li vášnivým rybářem, neváhejte navštívit náš e-shop!


Naleznete u nás všechny potřebné rybářské potřeby jako jsou na příklad pruty, návnady, háčky a další. Ze stínící techniky nejvíc pomůžou markýzy venkovní. Aktuální katalog firem v kategorii opravy rybářských prutů. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Pokud chceme opravovat naviják, optimální je sehnat si manuál s popisem sestavení všech dílů, u mnoha navijáků je přiložen, případně zapátráme na internetu.


Při rozebírání si vždy zajistíme kvalitní osvětlení a pod rozebíraný naviják umístíme čistý papír či kus látky, aby nám nevypadl nějaký malý. Poskytujeme nebo zajišťujeme servis na muškařskou výbavu - pruty, navijáky, šňůry. Lepíme a impregnujeme brodící kalhoty a bundy.


Zhotovení jakéhokoliv pérka, šroubku a rukojeti kliky. Mazání a čištění navijáků. Více o zboží Diskuze (0) Popis Servisní služby na navijáky poskytujeme po celou dobu fungování kamenného obchodu - tedy let. Jsme schopni všechny typy navijáků vyčistit, seřídit, namazat kvalitní silikonovou vazelínou.


Drtičky návnad Hotové návazce Kaprové háčky Kaprové montáže a příslušenství Krmítka Návazcový a odhozový materiál, olověnky Obratlíky, karabinky Pouzdra, žebříčky Praky, rakety, příslušenství PVA program Rollbaly, vytlačovací pistole Tyčové bójky, bójky Vážící sítě, saky Vrhací tyče kobry, lopatky Vrtáky, jehly, nůžky a jiné Zarážky Zátěže. Chtěl bych se zeptat, zda je tady někdo kdo opravuje navijáky. Ve skříni mi leží shimano nexave fa a při točení kličkou se zasekává. Kdyby byl někdo kdo se v opravě vyzná a nestálo by to víc než novej naviják, tak ho pošlu na opravu, pokud se ukáže, že by to stálo víc než novej, tak přenechám na náhradní díly.


RYBÁŘSKÉ POTŘEBY RYBASHOP Široký sortiment výrobků a značek pro každodenní rybaření. V našem obchodě s rybářskými potřebami naleznete kompletní sortiment výrobků pro různé druhy rybolovu - kaprařinu, plavanou, přívlač, lov dravců, sumcový rybolov a mořský rybolov. Poradíte rychlou a levnou opravnu rybářských navijáků ? Třeba i nějakého šikovného kutila v Praze.


Vím,že je nějaká stránka která najde kutily v mém okolí,ale nevím,jak se jmenuje! Při velikosti se řiďte označením AFTMA. To je zkratka pro Mezinárodní sdružení rybářských potřeb (American fishing tacklemanufacturers association).


Zároveň berte v potaz velikost prutu, se kterým ho budete používat. Obecně platí, že pokud budete chytat s menšími pruty a nahazovat na kratší vzdálenosti, postačí. Přijďte nás navšťívit do naší kamenné prodejny (největší na Praze Východ). Máme zde širokou nabídku: rybářských navijáků , prutů, signalizátorů a dalších potřeb pro rybolov.


SALMO, SPORTEX, FILAMENT, rybářské pruty, navijáky, podbšráky. Naši firmu František Vévoda - Mavep. Největší výběr rybářských potřeb značky FLAJZAR.


Nakupujte za nejlepší ceny na českém internetu. Bezkonkurenční akční nabídky. Cívka je volná, ryba si může plavat, ale jen do doby, než vyřadíte volnoběžnou brzdu z provozu a zapojíte klasickou brzdu. Seženete je v různých velikostech na lov na feeder nebo na kapry. Oblíbené druhy rybářských navijáků od nás obdržíte se zárukou kvality renomovaných výrobců jako je Shimano nebo Wychwood.


Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády ČR je naše prodejna UZAVŘENA a tím i výdejna povolenek ČRS MO Žižkov II. Náhradní očka na pruty s držíme skladem. Vysypalo se vám očko na prutě ? Nevadí rádi vám ho vyměníme bez poškození očka ,tak že kovová část zůstává na prutě bez poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky