úterý 19. července 2016

Plynove kotle geminox

Dosažení nedosažitelného předvádějí kondenzační kotle Geminox THRs ve své již čtvrté generaci. Toto číslo vypadá značně nevěrohodně, ale po přepočtu na topné dny v roce to představuje jeden start kotle každých minut. Z praxe ale víme, že ani minutové intervaly nejsou výjimkou. Geminox sa špecializuje na prvotriedne výrobky v oblasti vykurovacej techniky.


Vďaka vývoji na ktorom stále pracujú a prvotriednemu technologickému prepracovaniu výrobkov úspešne konkuruje firma Geminox aj najtvrdšej konkurencii. Medzi ich hlavnú ponuku patria predovšetkým kondenzačné kotle.

A tieto prešli zdokonaľavaním. Kotel ZEM 2-17C patří do modelové řady ZEM C – kotle jen na topení, s možností připojení externího zásobníku TUV Modelová řada plynových kondenzačních kotlů Geminox ZEM je ideální alternativou všude tam, kde buď nelze nebo není potřeba využít naplno všechny funkce špičkové modelové série kondenzačních kotlů Geminox THRi. Plynový kondenzační kotel Geminox je jednoznačně nejvhodnějším zdrojem tepla pro každý objekt, který má k dispozici plynovou přípojku. Moderní kotle Geminox jsou vysoce sofistikované a kombinace jejich pořizovacích a provozních nákladů vychází z hlediska návratnosti investice ekonomicky nejlépe.


Náhradní díly pro kotle Geminox. Její exportní teritorium pokrývá celkem států. Krédo společnosti „high technology heating“ je naplněno na „1 “, což dokazuje i ten fakt, že kondenzačním kotlům. Kondenzační kotle Geminox.


Vytápění rodinných domů K ondenzační kotle GEMINOX ZEM.

Jednou z velkých předností výrobce, jehož filozofií je produkce pouze dokonalých výrobků bez sebemenších. Plynové kotly sú kotly, ktoré ako palivo využívajú plyn. Najčastejšie sa jedná o zmený plyn, ktorý je ľahko dostupný.


Spaľovaním plynu sa uvoľnuje energia, ktorá sa využíva na ohrev vody. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. PCI vybavené řídící jednotkou SIEMENS LMS jež.


Kotle ZEM jsou osazeny zjednodušenou variantou řídicí jednotky Siemens LMU3 která je určena pouze pro jeden přímý topný okruh. Použití této jednotky v kombinaci s 3rychlostním oběhovým čerpadlem umožnilo výrazné snížení ceny kotle při zachování všech konstrukčních předností kondenzační techniky Geminox. Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem.


V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel. Uzatvorená spaľovacia komora, či už z plechu, alebo liatiny dávajú dlhú životnosť a veľmi jednoduché servisné. DÍLY NA PLYNOVÉ KOTLE běžných značek.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Se specializuje na špičkové výrobky, u kterých neustálým vývojem a zdokonalováním dosahuje výrazného technologického náskoku před konkurencí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Už slovo kondenzační naznačuje, že se nejedná o klasický plynový kotel, ale o kotel, který pracuje v tkz.

Hořáky pro plynové kotle nástěnné i stacionární. Ve stacionárních kotlích jsou hořáky často nazývány i jako hořákové trubice. Do hořáků je vháněna směs vzduchu a plynu, která je následně zapálena ve spalovací komoře pomocí zapalovací elektrody.


Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak různých českých i světových značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky