pondělí 11. července 2016

Cena revize plynu

Chcete revizi plynu pro tyto, nebo podobné účely? Cena za provedení revize plynu je 60- Kč, cena revize s tlakovou zkouškou je 80- Kč. Ceny jsou platné pro oblast Praha. Cena této elektro revize se odvíjí od rozsáhlosti celé elektroinstalace. Pro konečnou cenovou kalkulaci revize.


Cena za bytovou jednotku se pohybuje : u kontroly v rozpětí 1– 2Kč. Tyto ceny zahrnují veškeré režijní náklady ( doprava, komunikace s klientem, příprava, zpracování potřebné dokumentace ). V rámci revize jsem schopna zajistit odstranění zjištěných nedostatků: úniky plynu , výměny vadných plynoměrů, promazávání kohoutů, drobné opravy spotřebičů apod. Cena za tyto práce je stanovena hodinovou zúčtovací sazbou a pohybuje se od 1do 2Kč. Hledáme Stavebního technika se zaměřením na TZB - instalatéra, topenáře, plynaře, stavebního technika a pod.


Nabízíme stabilní zaměstnání pro práci zejména v okrese Vsetín, příznivé platové podmínky včetně firemních benefitů. Nižší částku zaplatíte pokud bydlíte v bytě, vyšší pak zaplatí majitelé rodinných domků. Všechny plynové kotle musí být kontrolovány a musí jim být také provedena pravidelná revize od oprávněné osoby (revizní technik, který na to má platnou živnost).


Cena revize plynu

Cena za zemní práce se odvíjí od místních podmínek a délky výkopu. Pokud potřebujete vykopat jámu o délce několika metrů, může se cena vyšplhat až na desítky tisíc korun. Když si vše provedete svépomocí, výrazně ušetříte. Omezte riziko pokuty a ohrožení života s revizí plynu a tlakových zařízení od Honzy Nohavy.


Jsem spolehlivý a revize plynu provedu za rozumnou cenu. Odpověď není jednoduchá už jenom proto, že cenu plynu určují tři základní složky, kterým se říká neregulovaná cena (určuje obchodník), regulovaná cena (určuje stát) a daně. Cenu tedy neurčuje pouze energetická společnost, ale do značné míry i stát.


Pokud využíváte při své práci tepla z plynových infrazářičů, teplovzdušných agregátů a plynových kotlů, pak provozujete plynovodní přípojku s regulátorem tlaku plynu , plynovody a zařízení s odtahem spalin do venkovního prostoru. Specialisté na revize ! Neúčtujeme dopravní náklady! Jestliže vedení SVJ zadá provedení revize plynu v bytech a za provedení revize zaplatí z fondu oprav je to trestně napadnutelné. Důvodem je ta skutečnost, že cena za revizi plynu v bytech je u všech bytů stejná, třeba 3Kč.


Tudíž ty co mají velké byty, zaplatí za svoji revizi v bytě a ještě část revize malým bytům. Faktura se rozpočítává podle. Kolik stojí revize plynu.


Cena revize plynu

Ovlivňuje ji také počet spotřebičů v domácnosti. Cena revize se odvíjí od velikosti bytu, respektive domu. Záleží také na regionu. Více si připlatí například obyvatelé Prahy. Hledáte plynoservis ve Frýdku-Místku?


Potřebujete plynařské práce? Provádí revize plynu , servis plynových kotlů a ohřívačů, vyřízení kotlíkové dotace atd. Při revizi se kontroluje těsnost jednotlivých plynových komponentů a spojů speciálním detektorem (lidově čuchometr), který odhalí případný únik plynu. Pro potvrzení revize si připravte Vaší LPG přílohu k technickému průkazu.


Cena revize plynu

Revize se provádí jednou za rok nebo po 20. V bytech a rodinných domech revize kotlů neprovádíme. Nabízíme uživatelům bytových jednotek, stavebním bytovým družstvům, společenstvím vlastníků, provozovatelům komunálních a podnikových bytů aj.


Vypočítejte si spotřebu a porovnejte ceny plynu v naší kalkulačce. Máme desítky výhodných produktů se smlouvou na dobu určitou i neurčitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky