čtvrtek 28. července 2016

Podložka na sezení do auta

Gelové sedáky Technogel do auta , k počítači a do kanceláře. Velmi přispívá ke správnému zdravému držení těla při sezení. Pomáhá eliminovat problémy s. Zdravotní podložka do auta - sissel dorsaback car. Seďte při řízení pohodlně a hlavně.


K tomu Vám tato podložka pomůže.

Podložky na sezení do auta Bederní podložky Podložky proti otlačeninám. Dětské židle SpinaliS zajistí, že se vaše ratolesti nebudou u stolu hrbit a zafixují si zásady zdravého sezení. Kulatá gumová nafukovací podložka se zaoblenými výstupky určená ke cvičení, stání i sezení. Zlepšuje prokrvení, snižuje únavu, působí na akupresurní body. Otočný podsedák výrazně usnadňuje výstup z auta.


Je otočný o 360°, čímž Vám jednoduše pomůže natočit se směrem ke dveřím. Spodní část je s protiskluzovou úpravou, nemusíte se tedy bát posouvání. Navíc má vysoké pohodlné.

Univerzální masážní podložka na sedadlo automobilu se zabudovanými magnety a. Unikátní nanopodložka - protiskluzová podložka do auta má extra přilnavý povrch. Nanopodložka proto udrží Vaše mobilní telefony, brýle, GPS navigace, mppřehrávače a další drobné předměty. Protiskluzová nanopodložka do auta se hodí i jako skvělý dárek.


Sedací kruhy přispívají ke snížení rizika vzniku dekubitů. Svým tvarem a provedením umožňují snížit tlak způsobený váhou těla při sezení. Velmi účinnou pomůckou mohou být také pro osoby trpící hemeroidy nebo pro ženy po porodu. V kategorii Vyhřívané podložky do auta naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Domů Auto Komfortní vybavení Vyhřívané podložky do auta. Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Vy. S podložkou na sedadlo auta Walser Grafis v černošedém provedení zažijete kvalitní a komfortní jízdu!


Během jízdy se tak uvolní tlak na vaše záda a hýždě. Další výhodou je mimořádně vysoká zadní část, která je. Klíny na sezení jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelné pěny.


Sezení však není pouze o dospělých, proto myslíme i na děti. Podložku na sezení dodáváme s pevným odnímatelným potahem ve třech různých barvách, který lze prát v pračce při °C.

Foto je pouze ilustrační - vzor motivu se může lišit stejně jako odstíny barev nemusí odpovídat, záleží na kalibraci každého monitoru. Podložka na přání - Doba dodání maximálně do týdnů. Dlouhodobé sezení na standardní židli přináší mnoho negativních dopadů na páteř a zdraví člověka.


Aby se zabránilo poškození páteře a podpořilo se dokonalé držení těla, nabízíme Vám zdravotní podložky na sezení , podložky na dynamické sezení , fit míče, zdravotní, ergonomické židle a sedlové židle. Speciální gelová podložka na sezení pomáhá zmírňovat tlak vyvíjený na páteř a záda a poskytuje výbornou oporu. Vyrobená z ortopedické gelové pěny s velkou hustotou struktury materiálu.


Přizpůsobuje se tvaru těla a zmírňuje zátěž na páteř. Velikost 20x22cm, barva černá. Dlouhá cesta autem na dovolenou se tak stane daleko příjemnější.


Sedáky a podsedáky najdou take uplatnění u tělesně postižených, kteří dlouhodobě sedí a pohybují se na vozíčku. V naší nabídce najdete pouze velmi kvalitní modely s dlouhou životností a funkčností. Příjemná vibrační masáž přímo na vašem sedadle nebo křesle. Nevíte jaký pevný tejp vybrat?


Doporučujeme Dream tape od italské značky Sixtus, která tímto tejpem zajišťuje bezpečí hráčů celé italské fotbalové ligy. Masážní podložka do auta s vyhříváním Masážní podložka do auta s vyhříváním je ideální do auta , kanceláře nebo domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky