úterý 5. července 2016

Krbová vložka romotop

Krbová vložka romotop

Krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky vysokou kvalitou zpracování a moderním designem. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Krbová vložka ROMOTOP DYNAMIC 2G 44. Při výrobě byl použitý speciální ocelový plech COR-TEN. Její zástavbové rozměry jsou 4x 5mm.


Krbová vložka romotop

Hodnocení produktu:. W, litina, 1kg, 9mm, 5mm. I na splátky bez navýšení! W, 3mm, 1kg, oceľ, 1mm, 9mm.


Táto krbová vložka (rovnako ako ostatné vložky rady Heat) spĺňa všetky požiadavky, ktoré by mali moderné krbové vložky mať, tzn. Predaj - poradenstvo - montáž - servis KAMINA, s. Dělené sklo - levé provedení - obj. HL2SY rohová krbová vložka je určena pro konvekční i akumulační provoz za použití. Pozice jednoho z největších výrobců nám umožňuje velkosériově vyrábět s maximální možnou efektivitou.


Krbová vložka romotop

Proto můžeme přinášet technicky a vzhledově vyspělé výr. Přemýšlíte o koupi krbových kamen? Potřebujete poradit, podle čeho vybírat? Podívejte se na reportáž o krbových kamnech české výrobní společnosti ROMOTOP z p. V bohaté nabídce najdete nejrůznější velikosti, tvary a typy. DOUBLE SPIN a centrálním přívodem vzduchu (CPV).


Určena i pro nízkoenergetické stavby. Vhodná také jako vložka kamnová. W jsou určeny ke spalování dřeva i dřevěných briket. Výhodou je nízká cena za hodně muziky, proto i my máme rádi krbové vložky ROMOTOP HEAT.


Krbová vložka romotop

Kvalitná liatinová teplovzdušná krbová vložka od známeho výrobcu KRATKI. Vyberateľný rošt a popolník, oplach skla. Zo širokej škály krbových vložiek Vám odprezentujeme ponuku krbových vložiek, ktoré sú na vysokom stupni kvality a cenovo dostupné. Možno doplnit zástavbovým rámečkem a akum. Romotop technical sheet HEAT 2g 42.


KV 0LN přináší opět řadu inovativních řešení, zejména pak nový systém vedení spalin double spin a dva různé jmenovité výkony. Základní podmínkou bylo, aby. Proč krbovou vložku INVICTA Grande Vision 7dvoustranná průhledová? Jedná se o celolitinové krbové vložky s výkonem od 14kW a vysokou účinností. Do krbové vložky můžete přikládat polena o délce od 50cm.


Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!


Samozřejmostí je možnost připojení krbové vložky na přívod vzduchu z exteriéru. Litinová krbová vložka s ventiláto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky