čtvrtek 12. září 2019

Průmyslový switch

V naší nabídce naleznete kompletní systém aktivních prvků pro průmyslový ethernet switch - průmyslové switche v neřízeném i řízeném provedení, POE ethernet switche na DIN lištu i průmyslové routery. Pro skutečně extrémní aplikace je k dispozici i řada zařízení s rozšířeným teplotním rozsahem. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Průmyslový switch

Právě switch je zařízení, o kterém můžeme prohlásit, že vytváří sítě, protože stojí v jejich středu. Koordinuje síťový provoz tak, že přijaté datové rámce odesílá výhradně k jejich adresátovi, čímž vytěžuje. Všechny switche série EKI-mají limitovanou doživotní záruku. Standardně vysoký rozsah pracovních teplot je ještě rozšířen u modelů -I. Tyto integrované porty doplňuje až portů s. Osm portů switche tudíž spotřebovává energii pouze během přenosu dat.


Kromě úspory energie nabízí switch také snadnou instalaci a konfiguraci, která zrychluje uvádění do provozu. Když se switch rozdělí na několik VLAN, každá z nich se tváří jako samostatný switch. Znamená to, že na jednom switchi můžeme mít připojených více sítí, které mezi sebou ale nejsou propojené. Jednotka je bez managementu, bez nutnosti nastavení a je v provedení stand-alone. Switche s managementem.


Průmyslový switch

Lze ji instalovat na zeď, na DIN lištu pomocí adaptéru DINBKTnebo ji. Spravovatelné přepínače společnosti Advantech umožňují uživatelům rychle a efektivně rozšiřovat svou průmyslovou síť a jejich robustní průmyslový design zajišťuje spolehlivost a stabilitu. Energeticky efektivní dle 802.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Průmyslový switch Z90e-SI. Chcete si osvojit základy konfigurace průmyslových switchů řad SCALANCE XB20 XC2a XM400?


Průmyslový switch

Máte zájem se dozvědět jak stroje a linky sesíťovat do páteřních výrobních sítí? It is suitable for demanding network solutions. IIoT) – to vše je budoucností průmyslové výroby. Návrh efektivnějších, flexibilnějších a nezávislejších výrobních závodů a jejich interní logistiky vyžaduje správnou komunikační strukturu a rozsáhlou propojenost. Nový komunikační standard 5G.


Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Je navržen pro práci v průmyslovém prostředí zejména v nebezpečném prostředí, kde je nutné splnit standardy CE, FCC, UL, IPa RoHS. Opal je ideální switch do rozvaděčů. Tento nemanažovatelný switch je ideální pro nasazení v takovém typu automatizace, který nevyžaduje nutně žádné nastavování a funkce chytrých – manažovatelných switchů, ale zároveň klade důraz na průmyslovou odolnost a vysokou spolehlivost. Kovové šasi, krytí IP30.


Ethernet od společnosti MOXA. Kompaktní kovové provedení, uchy. Funkce průmyslových panelových počítačů.


Pod pojem průmyslový ethernet si lze představit dvě prolínající se oblasti. Nemanažovatelný průmyslový PoE switch. Navržen do mobilních zařízení pro systém komplexních sítí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky