pátek 6. září 2019

Chytra domacnost

Tento projekt vznikl pro propagaci a šíření povědomí o systému chytrého bydlení založeném na standardu KNX. Inteligentní domácnost je dlouhodobá investice, která se Vám vrátí zejména ve formě spokojenosti, úspory času, energie a komfortu. V dnešní době je chytré vše. Máme smartphony, chytré fotoaparáty, chytré náramky, smart hodinky a spoustu dalších zařízení.


Chytra domacnost

Nejnovějším trendem v této oblasti je ale chytrá domácnost, někdy také označovaná jako smart home. Loxone je jednoduché řešení pro inteligentní ovládání a automatizaci projektů všeho druhu: od jednotlivých zařízení přes chytré domácnosti (smart home) až po rozsáhlé budovy a komplexy. Při navrhování rýmařovských dřevostaveb počítáme s tím, že svou domácnost budete chtít „vytunit“.


Stačí se dohodnout s projektantem, který navrhne veškeré potřebné prostupy, zásuvky a přípravu pro dané technologie. SmartHome - chytrá domácnost V posledních letech se můžeme setkat s pojmem Smart nejen u mobilů, televizí, ale také u domácností. V naší nabídce najdete venkovní kamery, které vám pomohou chránit váš majetek pomocí monitorování okolí domu, interiérové kamery, které ochraňují váš dům či byt uvnitř, video chůvičky, díky nimž máte své dítě neustále na očích, i když jste v jiné místnosti, outdoorové akční kamery, s nimiž můžete natáčet nejrůznější sportovní aktivity. Ahoj všem, nevím jestli je to správný dotaz pro tohle forum, ale stěhuju se a rád bych si pořídil do nového bytu pár vychytávek (žárovky, zásuvky) fungující na dálku přes Siri.


Chytra domacnost

V éře chytrých telefonů a internetu věcí není chytrá domácnost již dávno jen výmyslem ze sci-fi nebo technolgickou hříčkou. Do našich životu přirozenou cestou přináší více pohodlí a kontroly, které jdou ruku v ruce s úsporou financí i energie. Toužíte po chytré domácnosti? Pojďme společně vybudovat z vašeho domova prostor pro jednodušší život. Podívejte se na náš web a vyberte si pro vás to pravé.


Nejprve je třeba učinit rozhodnutí, zda zvolit některou z našich iHome sa které Vám nabídnou jednoduchou, přehlednou a cenově dostupnou variantu chytré domácnosti a nebo si zvolit zařízení, které komunikuje pomocí protokolu Z-WAVE a je kompatibilní se všemi zařízeními od jiných výrobců. Vytvořením chytré domácnosti budete moci ovládat chytré zásuvky, chytré spínače nebo osvětlení na dálku skrze chytrý telefon či tablet. Honzova chytrá domácnost Broadlink.


Chytra domacnost

Produkty, které budete mít rádi. Moderní a elegantní pomocníky do Vašich domácností. Honza je nadšenec do moderní techniky a chce se s Vámi podělit o svůj svět. Svět plný moderní techniky, která mi každý den zvedne náladu. Ve výchozím nastavení jsou povoleny všechny soubory cookie.


Prohlédněte si naši nabídku chytrých výrobků do domácnosti a chytrých přístrojů včetně chytrého osvětlení, reproduktorů s vestavěným bluetooth, bezdrátových nabíječek a příslušenství k mobilům a tabletům. To vše vám pomůže držet v digitální oblasti krok s dobou a navíc vám to usnadní život. Využijte čas strávený doma naplno a věnujte se jen tomu, co vám přináší radost.


Chytra domacnost

Zvyšte komfort svého bydlení pomocí inteligentní elektroinstalace. Pro naše realizace používáme osvědčené technologie a systémy Loxone a KNX. Chytrá domácnost pro Váš dům či byt. Xiaomi Aqara Hub je chytrým mostem mezi Xiaomi produkty řady Aqara pro chytrou domácnost.


Zařízení připojená k hubu, který je zároveň v aplikaci HomeKit, lze snadno ovládat přes hlasovou asistentku SIRI a automatizovat si svou domácnost v rámci aplikace Apple HomeKit. Upozornění na nové články. Dostávejte push notifikace o všech nových článcích na fZone. Chytré, inteligentní, automatické či jakkoli jinak nazvané pokročilé technologie v domácnosti již dávno nejsou sci-fi, nebo zbytečný luxus. Světlo dokresluje pohodu a „teplo“ Vašeho domova.


Intenzita a barva světla má navíc přímý dopad na duševní rozpoložení člověka během dne, a proto je třeba s nimi pracovat. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Termínový zmatek, který se jistě za čas usadí (jako vždy) vidíme i na dotazech typu „Jaký je rozdíl mezi…“ Odpověď je: „žádný“, protože ať realizujete chytrý byt či dům, IT dům, IQ dům apod.


Vyberte si z pestré nabídky kategorie chytrá domácnost bazar. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky