středa 25. září 2019

Chladič klimatizace škoda octavia 1 9 tdi

TDi that we’ve driven here. On the positive side, it supplies all the motive force the. TDI , 77kw, diesel Kód motoru: BXE, BLS, BKC, BJB Rozměry: 590x360xchladič bez. Někdy je v ní už zahrnuté chladicí médium, jindy ne. TDI celkový přehled nabídky autodílů:.


Nabízím – prodám – Audi Aprodám chladič klimatizace. Rozhodli jste se pro vozidlo Škoda , srdečně Vám děkujeme za Vaši důvěru. S novým vozidlem Škoda získáváte.


Ukazatel teploty chladicí kapaliny. TDI , 81kw, diesel Kód motoru: ASV Rozměry: 590x365xchladič bez vysoušecího f. W - zkušenost majitele po 1tis. Asi po dnech jsem našel v jednom autobazaru octavii 1. W ve výbavě Elegance v modré barvě.


Chladič klimatizace škoda octavia 1 9 tdi

V prvé řadě jsem nehleděl na stav km ale stav vozu a servisní historii. Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu. Můžete mi někdo poradit co tam chybí? TDI SKODA OCTAVIA I (1U2) - chladič klimatizace. Značka: SKODA Model: OCTAVIA I Facelift Rok výroby: 08.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Chladič vody ŠKODA OCTAVIA I Facelift 1. Nově přehlednější a rychlejší. TDi s klimatizací za skvělou cenu v auto inzerci Autopes. Nové chladič vody se zárukou pro model OCTAVIA I (1U2) s motorizací 1. Prodáváme autodíly od značkových výrobců.


Náhradní díly pro ŠKODA jako jsou brzdové kotouče a destičky, tlumiče, filtry, spojkové sady a další. Seat Altea TDI XL, pravidelný servis! ONLINE PREDAJ NEPRERUŠENÝ. Inzerát Kompresor klimatizace Škoda octavia I. Popis: Kompresor klimatizace Škoda octavia I. Posíláme i poštou, dle dohody.


Octavia TDI Elegance,ČR,Serviska. Pohodlný a příjemný výlet si dnes už jen stěží umíme. Upozorňovali mne,ať si koupim chladič a vysoušeč zvlášť. Samozřejmě že ne ve škodovce. Yeti chladič klimatizace.


Chladič klimatizace škoda octavia 1 9 tdi

Skoda octavia 1-tdi klimatizace z inzerce AutaNet. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu. Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem. Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky