pondělí 16. září 2019

Kamna na olej mtm

Kamna na olej mtm

Olejová kamna MTM , kamna na olej MTM. KAMNA NA OLEJ - NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ JAK ZÍSKAT TEPLO Kotram s. Základní deska pro kamna na olej MTM 8-30. Termostat STB pro olejová kamna MTM. Ohřejte se v prostorách bez ústředního topení! Naše olejová kamna vyhovují bezpečnostním předpisům.


Extra lehký topný olej (zkráceně označený též jako ELTO, TOEL nebo TOLEX) je ušlechtilé kapalné palivo – směs odsířených ropných. SPALOVANÝ OLEJ NESMÍ OBSAHOVAT VODU ! Spalování probíhá jednotně, nezávisle na hustotě oleje. Jsme přední eshop na českém trhu, který se zabývá prodejem náhradních dílů na kotle Thermobile. U nás najdete všechny potřebné díly, které se používají a potřebují výměnu. Spalovací miska - kamna na olej HITON, MTM - Ø 30cm.


Prodám kamna na olej MTM 8-kW. Plně funkční, bezproblémová, používaná cca rok a půl. Důvodem prodeje je zavedení ústředního topení do dílny. Pánev MTM pochází ze slévárny s desítkami let zkušeností – každý kus je kontrolován na trhliny, kazy a tvar odlitku. Do litinové pánvičky (nebo plechové misky) se nalije 8-l nafty, vhodí se zapálený kousek papíru ( nafta se po chvíli zapálí, začne hořet a třeba kamna zapnout talčitkém START), zapne se čerpadlo které vhání palivo na misku.


Kamna na olej mtm

V limitované červenočerné kombinaci Využívají se především při vytápění dílen, skladů a hal, garáže. Plynulou regulací výkonu můžete nastavit výkon na nebo kW. Při správné instalaci olejových kamen mtm 8-3.


Popis: Nyní velká sleva do VYPRODÁNÍ. Každy spalovací proces vyžaduje pro zajištění dostatečné množství vzduchu. Topné zařizení s uzavřenou spalovací komorou jsou ty, jejchž spalovací komora je těsna, neumožňuje aby se plamen dostal mimo spalovací komoru. Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená spalovací komora. LITINOVÁ PÁNEV miska pro kotel na olej , 30cm pro kamna na vyjetý olej.


Kamna na olej mtm

Použitelná pro většinu kotlů a. MTM 8-, kamna na olej , kamna na vyjetý olej , IHNED. Kamna jsou určena pro vytápění prostoru, kde není ústřední topení. Teplovzdušná olejová kamna vhodná pro vytápění autoservisů a dílenských. Ohřívač vzduchu na vyjetý olej. Kamna na vyjetý olej z automobilů, použitý fritovací atpod.


Vhodné zejména pro haly, dílny, sklady, stodoly atd. Velmi oblíbená pro autodílnu, autoservis ( snadná dostupnost vyjetého oleje ). Nabízím vysoce kvalitní olejová KAMNA MTM 8-kW na směsi použitých olejů je určen pro vytápění prostoru, kde není ústřední topení. Je určeno jako topení do AUTO dílen, skladů, hal, garáží, sklepu.


Kamna na olej mtm

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Kotle, kamna , krby, topení a příslušenství: olej. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky