pátek 6. září 2019

Deskový výměník bazar

Snadno se instaluje a to jej činí univerzálním pro mnoho aplikací typu voda-voda: vytápění (bytové jednotky), pro malé ohřívače (voda-voda), chladiče, solární kolektory, ap. Je stavěn na vysoké tlaky a asymetrická varianta B8LAS (B8LASH) je vhodná jako deskový výměník pro tepelná. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výměník byl využíván k ohřevu teplé vody ve velkém sportovním centru k plné spokojenosti. Výměnou bojleru s vlastní ohřevem jsme tento výměník demontovali.


Výměník je funkční, možná by si ale zasloužil za cca let. Ostatní - Prodam deskovy bazar. Malé rozměry, připojení z nerezu, jednoduchá montáž, vhodné pro různé média.


Deskový výměník OVBD 21. Popis: nerezový deskový výměník na vodu, olej atd. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů deskový výměník. Popis: Modifikace:ST hmotnost kg, plocha (výhřevná ). U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Ceny bez DPH nejčastěji používaných deskových výměníků.


Tlak až bar, teplota až 1C. Velice kvalitní, ideální pro bazén i topení v domě. Bohužel jsem nedohledal tepelný výkon - min. Stroje - Výměník 5bazar.


Plně funkční v provozu cca let na ústředním topení. Prodám deskový výměník desek! Flexibilita zařízení typu B má vynikající volbu pro mnoho aplikací. Je vhodný pro agresivní média. Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče.


Pro vytápění a chlazení. W - podle vstupních teplot. V nabídce níže naleznete kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV a nerezové zásobníky TUV pro široký okruh kotlů.


Většinu zboží v nabídce máme skladem. Výměník zapojujeme jako protiprou při zapojení jako souproud je výkon cca poloviční. Výměník nesmí být vystaven pulsacím nebo přílišným cyklickým teplotním či tlakovým výkyvům. Dále nesmí být na výparník ani na jeho připojení přenášeny žádné vibrace, jinak je nezbytné instalovat tlumiče vibrací. Nabízíme použitý deskový výměník.


Vhodný na ohřev vody, případně chlazení. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů,. Nutné vidět - cena dohodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky